Tartozz közénk

Németh Mónika

Németh Mónikának hívnak, 27 éves vagyok a Globális Világ magazin alapítója és szerkesztője. Magazinomban elsősorban a lélek megértésen keresztül ismerkedem a világgal, és az energiák tudatos irányítására törekszem általa. Tanulom mindennap, és a Globális Világ lett a tankönyvem. Gyarapodjunk együtt mindennap (!) Szeretettel <3

Pintér Tibor

Pintér Tibor musical és operett színész, énekes a Sziget Színház és a Nemzeti Lovas Színház igazgatója, rendező, producer, 2 gyermek édesapja.

Szentesi Szilvi

Szentesi Szilvi vagyok, intimitás művész. Önmagamat teljességében megélő, kreatív, kísérletező nőnek tartom.Célom, hogy merészségemmel másokat is inspirálni tudjak a kiteljesítő, tudatos szexualitás tanításával. 2010-ben hoztam életre a BLISS Intimitást. Egyéni és csoportos intimitással és szexualitással foglalkozó programokat vezetek, oktatok, írok és tanítok.

Hupczik Vivien

Hupczik Vivien vagyok, 20 éves és Budapesten élek. A sport megalapozta az életemet és azóta is elkísér.13 évet szertornáztam versenyszerűen, több nemzetközi és magyar verseny dobogósa is voltam, emellett táncoltam és balettoztam is rövid ideig. 6 éve végzem folyamatosan konditermi edzéseket es fitnessmodell kategóriában versenyzem. Jelenleg a Pázmany Péter Katolikus Egyetem tanulója vagyok, Jog es Államtudományi karon. Emellett dolgozom is, tehát nem bővelkedem sok szabadidővel. Ám mégis úgy éreztem ezek nem elégítenek ki és elkezdek írni, más embereket motiválni, akik a boldogabb élet forrását keresik, ahogyan én is. "Ép testben Ép lélek" tartja a mondas. Kedvenc idézetem ugyan hosszú, ám mégis leírom, mert tükrözi a személyiségem és igyekszem eszerint élni. " A lehetetlen csupán egy nagy szó, amellyel a kisemberek dobalóznak, mert számukra könnyebb egy készen kapott világban élni, mint felfedezni magukban az erőt a változtatásra.A lehetetlen nem tény,hanem vélemény. A lehetetlen nem kinyilvánítás, hanem kihívás. A lehetetlen lehetőseg. A lehetetlen múló pillanat. A lehetetlen nem létezik." (Muhammad Ali)

Impresszum

Tulajdonos: Németh Mónika, Konecsny Ágoston Pál
Az oldal üzemeltetője: GV Média | Egyéni vállalkozás
Adó.sz: 67916744-2-28
Nyilvántartási szám: 50945638
Nyilvántartási szám: NAIH-109471/2016
ÁSZF | Adatvédelmi nyilatkozat

A bankkártyás fizetés biztonságát az SSL védelem garantálja. Biztonságos fizetési felületet.

Fizetés

Weboldalunk SSL tanúsítvánnyal rendelkezik.

A bankkártya adataidat soha nem ismerjük meg és mi nem tároljuk. A fizetésért egy PayPal tulajdonában álló cég felel, a Braintree. Így biztos lehetsz benne, hogy minden adatod biztonságban marad, hiszen a PayPal neve garancia. Az SSL vagy a teljes nevén a Secure Socket Layer egy olyan protokoll, amely a webböngészés alatt biztosítja a biztonságos kommunikációt a kliens (a honlap látogatójának a böngészője) és a szerver (a honlapot kiszolgáló tárhely) között.

Ügyfélszolgálat

Amennyiben kérdése van, kérjük, keresse fel ügyfélszolgálatunk.

Telefonon
Hétfőtől - Péntekig: 08:00 - 20:00
Szombaton: 09:00 - 14:00

Németh Mónika | +36 30 422 9550

A kiszállításokért a Magyar Posta Zrt. - MPL Futárszolgálat a felelős.
A csomagok nyomonkövetése itt érhető el a rendszer által kiküldött azonosítóval.

Ügyfélszolgálati e-mail: info@globalisvilag.com
Rendeléssel kapcsolatos ügyintézés: rendeles@globalisvilag.com
Médiaajánlat: sales@globalisvilag.com