Az időn átnövő fa – könyvajánló

Leszületünk ide a Földre, de fogalmunk nincs arról, hogy miért vagyunk itt, mi dolgunk van itt. Arra a kérdésre keressük egész életünkben a választ, hogy kik vagyunk.

Mindenkinek önmagával kell szembesülnie, önmagával kell elszámolnia. Leszületünk ide a Földre, de fogalmunk nincs arról, hogy miért vagyunk itt, mi dolgunk van itt. Arra a kérdésre keressük egész életünkben a választ, hogy kik vagyunk. Az agyunk egy hardver, amin fut az elmeprogram, ami egy lineáris tér-idő szerkezetre kalibrált program.

Az ember több ettől. Az ember több dimenziós lény. Lehetősége van együtt rezegni egy olyan tudattal, annak olyan frekvenciatartományával, ami nem programozható, amihez senki nem fér hozzá.

Golenya Ágnes, a Peruban is élt és őstörténelmi kutatómunkát végző írónő nyolcadik könyve Az időn átnövő fa, amely egy misztikus regénytrilógia és négy, komoly őstörténeti és szellemtudományi témákat felölelő kötet után inkább lelki húrokat pendít meg.

 

Részletek a könyvből:

„Társadalmunk nincs felkészülve elhalt egyedek testének megsemmisítésére, de ennél persze jóval nagyobb gond, hogy teljesen értetlenül állunk az újabb mentális járvány oka előtt. A helyzet az, ugyanilyen elmejárvány tört ki a Csend-élet előtt, a folytonos fény-és hang világában, és ez ismétlődik meg most, a bevezetett Csend-élet alatt is. Az pedig nem logikus, hogy se ez, se az nem működik szupertudatos társadalmunkban és mi, a szupermentális emberiség agytrösztjei, értetlenül állunk a probléma előtt. Itt az idő, hogy egy megismételt időutazással még alaposabban felmérjük, miért nem működik nálunk az, ami még a Bukott emberiség korában is működött?”

 

 

„A Bukásban az emberek nagyrésze elpusztult: sokféle szörnyű kór szedte áldozatait, de akit elkerült, az meghalt a csaknem epidemikusnak nevezhető különféle rákban. Aki nem rákban, az mérgezésben, avagy kövérség és „járványos” szívhalál miatt. Alig volt már ember, aki ne lett volna cukorbeteg, akinek bélrendszere ne mondta volna fel a szolgálatot már fiatalon. Egy eltespedt emberiség, mely saját hedonizmusának, egoizmusának áldozatává vált. Gyakorlatilag halálra zabálták, agyonmérgezték magukat. Úgy múlt el a földi ember a Föld felszínéről, hogy saját magát irtotta ki, de szinte írmagjáig, minden egyebet épségben maga után hagyott. A tárgyak, a technika, az épített környezet kiüresedve, szellemvilágként várakozott majd két generáción keresztül az új emberiségre.”

„Az új faj által idealizált ember a két lábon járó ráció és logika, akinek agyában immár teljes egészében a hajdani bal agyfélteke uralkodik. Mentális képességei a tudomány legszélső határáig felturbózva, erkölcsét a kiszámíthatóság és ésszerűség helyettesíti.”

 

Ha tetszett, a teljes történetet elolvashatod Az Időn Átnövő Fa című kötetben, melyet megvásárolhatsz a Globális Világ Könyváruházban.

 

Vrábel Ilona Éva

Majd tíz éve az online médiában. Rovatvezető-újságíró-szerkesztő, PR munkatárs. A kreatív és sokoldalú dodekaéder. Ne várj a nagy csodákra, vedd észre az apró örömöket. www.elmenyvadasz.info

No Comments Yet

Comments are closed

Impresszum

Tulajdonos: Németh Mónika, Konecsny Ágoston Pál
Az oldal üzemeltetője: GV Média | Egyéni vállalkozás
Adó.sz: 67916744-2-28
Nyilvántartási szám: 50945638
Nyilvántartási szám: NAIH-109471/2016
ÁSZF | Adatvédelmi nyilatkozat

A bankkártyás fizetés biztonságát az SSL védelem garantálja. Biztonságos fizetési felületet.

Fizetés

Weboldalunk SSL tanúsítvánnyal rendelkezik.

A bankkártya adataidat soha nem ismerjük meg és mi nem tároljuk. A fizetésért egy PayPal tulajdonában álló cég felel, a Braintree. Így biztos lehetsz benne, hogy minden adatod biztonságban marad, hiszen a PayPal neve garancia. Az SSL vagy a teljes nevén a Secure Socket Layer egy olyan protokoll, amely a webböngészés alatt biztosítja a biztonságos kommunikációt a kliens (a honlap látogatójának a böngészője) és a szerver (a honlapot kiszolgáló tárhely) között.

Ügyfélszolgálat

Amennyiben kérdése van, kérjük, keresse fel ügyfélszolgálatunk.

Telefonon
Hétfőtől - Péntekig: 08:00 - 20:00
Szombaton: 09:00 - 14:00

Németh Mónika | +36 30 422 9550

A kiszállításokért a Magyar Posta Zrt. - MPL Futárszolgálat a felelős.
A csomagok nyomonkövetése itt érhető el a rendszer által kiküldött azonosítóval.

Ügyfélszolgálati e-mail: info@globalisvilag.com
Rendeléssel kapcsolatos ügyintézés: rendeles@globalisvilag.com
Médiaajánlat: sales@globalisvilag.com