Hogyan fejleszd a tisztánérzékelésedet?

Ha tudatosan figyelünk megérzéseinkre, többször csendesítjük le elménket, életünk sokkal harmonikusabbá válik. Javulnak emberi kapcsolataink, könnyebben megértjük a minket körülvevő helyzeteket. Így képesek vagyunk meghallani belső hangunkat és a minket körbevevő szellemvilágot is.

A tudatos gyakorláson és a meditáción kívül az alábbiak lehetnek segítségünkre tisztánérzékelésünk fejlesztésében:

Rózsakvarc kristály, mely megnyitja a szívet, harmóniába hozza a szívcsakrát. Viselhetsz belőle készült ékszereket, marokkövet, de akár az éjjeliszekrényedre is helyezheted.

Mielőtt használni kezdenénk, érdemes megtisztítani őket, hiszen a környezetből minden energiát magába szív (és időnként megismételni). Ha kitesszük néhány órára napfényre a kristályt, megtisztul és feltöltődik energiával, de folyó víz alá is tehetjük.

A rózsaszín és a zöld ruhák használata szintén nyitja a szívet, lelket. Meggyőződésem, ha az emberek csak zöld ruhákban járnának, a betegségek nagyrésze megszűnne létezni. Minden szín más frekvencián rezeg, a zöld és rózsaszín gyógyító hatásúak.

Különböző illóolajak és füstölők is segíthetnek az érzékelés megnyitásában, például a zsálya, a mirha, a szantál és a tömjén, ezenkívül elűzik a rossz energiákat. Érdemes időközönként megtisztítani velük a lakást, illetve meditációhoz tökéletes segítség.

 

Érdemes többfélét kipróbálni, és ráérezni arra, minket mely illatok lazítanak el. Van, aki inkább a virág- vagy gyümölcs illatokat részesíti előnyben.

 

Segíthet az ellazulásban és a megnyílásban a zene. Azokat részesítsd előnyben, melyek kikapcsolják az agyad, és hatásukra hagyod, hogy lelked szárnyain utazz. Ezek leginkább lágy, relaxációs zenék, ma már rengeteget találunk az interneten is ingyen letölthető formában.

Véleményem és tapasztalataim szerint a víz kiváló tisztító és feltöltő hatású. Amikor enervált és fáradt az ember, érdemes jó meleg vízben lezuhanyoznia, ami megtisztítja minden energetikai szennyeződéstől. Ha még hatékonyabbak szeretnénk lenni, mellé a víz angyalát is segítségül hívhatjuk. Majd a tisztulás legvégén, jéghideg vizet engedek magamra, lefixálom ezt a kellemes állapotot. Fontos, hogy ilyenkor zuhanyozzunk és ne fürödjünk, hogy ne töltődjön vissza csakráinkba a sok szennyeződés.

 

Felfrissülünk, megnyílunk, szinte újjászületünk a végére.

 

A tisztánérzékelésünket szabályozó energiaközpontunk a szívcsakránk. A rószaszínű virágok (főként a rózsa), illetve a belőle készült illóolaj (tiszta olaj) képes megnyitni a szívet, így érzékelésünk sokkal kifinomultabb lesz és megnyílunk a szeretet és szerelem befogadására is.

Érzékelésünk sokkal kifinomultabbá válik, megérzéseink felerősödnek, ha többet mozgunk (főként levegőn), és könnyedebb ételekkel tápláljuk testünket. Ha kevesebb állati eredetű terméket fogyasztunk, és sok-sok nyers ételt, főként zöldségeket, gyümölcsöket, magvakat. Ezek megemelik a test rezgésszintjét, lelkünk is sokkal jobban fogja érezni magát.

Töltsünk minél több időt a szabadban, főként erdőben, mezőn, vízparton. Fél óra kintlét képes megtisztítani a gondolatinkat, feltölt energiával, és képessé válunk a természet szellemeivel kapcsolatot teremteni.

Relaxáljunk, meditáljunk, még akkor is, ha eleinte képtelenek vagyunk az ellazulásra. Minél többet gyakoroljuk, annál könnyebben megy majd.

Ezek a módszerek egyszerűek, bárki számára elsajátíthatóak. Sok sikert kívánok hozzá!

Szerző: Mohácsi Viktória, elozoeletek.blogspot.hu

GlobálisVilág | Forrás: intuicio.net

 

GlobálisVilág | Forrás: intuiciok.net

 

Németh Mónika

Németh Mónikának hívnak, 27 éves vagyok a Globális Világ magazin alapítója és szerkesztője. Magazinomban elsősorban a lélek megértésen keresztül ismerkedem a világgal, és az energiák tudatos irányítására törekszem általa. Tanulom mindennap, és a Globális Világ lett a tankönyvem. Gyarapodjunk együtt mindennap (!) Szeretettel <3

No Comments Yet

Comments are closed

Impresszum

Tulajdonos: Németh Mónika, Konecsny Ágoston Pál
Az oldal üzemeltetője: GV Média | Egyéni vállalkozás
Adó.sz: 67916744-2-28
Nyilvántartási szám: 50945638
Nyilvántartási szám: NAIH-109471/2016
ÁSZF | Adatvédelmi nyilatkozat

A bankkártyás fizetés biztonságát az SSL védelem garantálja. Biztonságos fizetési felületet.

Fizetés

Weboldalunk SSL tanúsítvánnyal rendelkezik.

A bankkártya adataidat soha nem ismerjük meg és mi nem tároljuk. A fizetésért egy PayPal tulajdonában álló cég felel, a Braintree. Így biztos lehetsz benne, hogy minden adatod biztonságban marad, hiszen a PayPal neve garancia. Az SSL vagy a teljes nevén a Secure Socket Layer egy olyan protokoll, amely a webböngészés alatt biztosítja a biztonságos kommunikációt a kliens (a honlap látogatójának a böngészője) és a szerver (a honlapot kiszolgáló tárhely) között.

Ügyfélszolgálat

Amennyiben kérdése van, kérjük, keresse fel ügyfélszolgálatunk.

Telefonon
Hétfőtől - Péntekig: 08:00 - 20:00
Szombaton: 09:00 - 14:00

Németh Mónika | +36 30 422 9550

A kiszállításokért a Magyar Posta Zrt. - MPL Futárszolgálat a felelős.
A csomagok nyomonkövetése itt érhető el a rendszer által kiküldött azonosítóval.

Ügyfélszolgálati e-mail: info@globalisvilag.com
Rendeléssel kapcsolatos ügyintézés: rendeles@globalisvilag.com
Médiaajánlat: sales@globalisvilag.com