Boldogan élni – külön-külön – könyvajánló

A tudatos elválás egy olyan válás, amikor sikerül leküzdeni a tudattalan, primitív és biológiai impulzusokat, dacolni velük és győzedelmeskedni fölöttük. Ezt persze könnyebb mondani, mint megtenni.

Mi a csuda az a tudatos elválás?

A tudatos elválás olyan szakítás vagy válás, amelyet rendkívüli jóakarat, nagylelkűség és tisztelet jellemez, ahol az elváló  felek  megpróbálják  minimalizálni  a  saját  magukat,  az  egymást és a gyermekeiket érő károkat (ha van gyermekük), emellett olyan új egyezségek és struktúrák után kutatnak, amelyek által mindenki győztesként, jó érzéssel és elégedetten léphet tovább az életben.

Röviden szólva, ez egy olyan válás, amelynek sikerül leküzdenie a tudattalan, primitív és biológiai alapú impulzusokat, dacolnia velük és győzedelmeskednie fölöttük. Ezt könnyebb mondani, mint megtenni.

A félelem béklyói

A  természet,  elég  igazságtalan  módon,  láthatóan  úgy alkotott meg minket, hogy az egyetlen személy az egész világon, aki legjobban meg tud nyugtatni minket, sajnálatos módon ugyanaz a személy, akitől rettegünk.

A kötődés megszakadása a  súlyos  félelem  állapotába  taszít  minket,  és  kevésbé  tudjuk  szabályozni  saját  érzéseinket,  mivel  még  nem  szoktunk  hozzá az új körülményekhez, nem találtunk új önnyugtató módszereket,  amelyek  megakadályoznák,  hogy  összeomoljunk.

Mindannyian  tudjuk,  hogy  amint  hagyjuk,  hogy  a  félelem magával ragadjon minket, és átvegye az irányítást az életünkben, képesek vagyunk olyan dolgokat mondani és tenni, amelyek egy része nagy butaság vagy meglehetősen pusztító dolog.

A félelem egyszerűen ostobává tesz minket.

Hogy létrejöhessen a tudatos, békés elválás, egy ötlépéses folyamatot fejlesztettem ki, amely segít átkelnünk az elveszített szerelem rögös terepén, biztonsággal átjutnunk a túloldalra, miközben szívünk, elménk és lelkünk ép marad. Az összetört szív segíti a fejlődésünket, ha hatalmas fájdalmunkat arra használjuk, hogy túllépjünk régi szerelmi mintáinkon, emellett ráébreszt arra, micsoda erő lakik bennünk, és tudatosítja,
hogy ezzel az erővel újraalkothatjuk az életünket, még jobbá, mint amilyen volt.

Találd meg magadban az erőt

Amint belevetnek a szenvedés elmondhatatlanul mély kútjába, borzasztó döntést kell meghoznunk. Vajon elsüllyedünk-e vagy megtanulunk úszni.

A tudatos elválás első lépése: “Találd meg az érzelmi szabadságot!”

A második  lépés: “Szerezd vissza az erőd és az életed!”

A  harmadik  lépés: “Szakíts a mintával, gyógyítsd be a szíved!”

A többi lépést megtudhatod a könyvből…

Save

Save

Vrábel Ilona Éva

Majd tíz éve az online médiában. Rovatvezető-újságíró-szerkesztő, PR munkatárs. A kreatív és sokoldalú dodekaéder. Ne várj a nagy csodákra, vedd észre az apró örömöket. www.elmenyvadasz.info

No Comments Yet

Comments are closed

Impresszum

Tulajdonos: Németh Mónika, Konecsny Ágoston Pál
Az oldal üzemeltetője: GV Média | Egyéni vállalkozás
Adó.sz: 67916744-2-28
Nyilvántartási szám: 50945638
Nyilvántartási szám: NAIH-109471/2016
ÁSZF | Adatvédelmi nyilatkozat

A bankkártyás fizetés biztonságát az SSL védelem garantálja. Biztonságos fizetési felületet.

Fizetés

Weboldalunk SSL tanúsítvánnyal rendelkezik.

A bankkártya adataidat soha nem ismerjük meg és mi nem tároljuk. A fizetésért egy PayPal tulajdonában álló cég felel, a Braintree. Így biztos lehetsz benne, hogy minden adatod biztonságban marad, hiszen a PayPal neve garancia. Az SSL vagy a teljes nevén a Secure Socket Layer egy olyan protokoll, amely a webböngészés alatt biztosítja a biztonságos kommunikációt a kliens (a honlap látogatójának a böngészője) és a szerver (a honlapot kiszolgáló tárhely) között.

Ügyfélszolgálat

Amennyiben kérdése van, kérjük, keresse fel ügyfélszolgálatunk.

Telefonon
Hétfőtől - Péntekig: 08:00 - 20:00
Szombaton: 09:00 - 14:00

Németh Mónika | +36 30 422 9550

A kiszállításokért a Magyar Posta Zrt. - MPL Futárszolgálat a felelős.
A csomagok nyomonkövetése itt érhető el a rendszer által kiküldött azonosítóval.

Ügyfélszolgálati e-mail: info@globalisvilag.com
Rendeléssel kapcsolatos ügyintézés: rendeles@globalisvilag.com
Médiaajánlat: sales@globalisvilag.com