Építsd újra önmagad – Tippek fáradt anyukáknak

Tippek fáradt anyukák számára.. és néhanapján mindenki fáradt..

Persze vannak pillanatok amikor mindenki mindig elvárja hogy mosolyogj, egyben legyél, akárhány gyerekbetegség, folyó orr, lázas homlok és átalvatlan éjszaka után.

Ahogy elvárják, hogy kinézz…

A cikk az eletlm.hu oldalon jelent meg!

A dühítőbb pedig, amikor különböző gyermekfoglalkozásokon szembetalálkozol olyan anyukákkal, akik első pillantásra tényleg mindig tökéletes feleségnek, fodrászolt szépségnek, díjnyertes séfnek, türelmes anyának tűnik és még sorolhatnánk tovább a pozitív jelzőket. Ilyenkor elcsigázott energiahiánnyal magadra pillantva, jogosan futhat át a fejedben, mi az amit ő másképp csinál?

tired-mom
És valójában….

 

Persze kiderülhet hogy bébiszitterek és takarítónők hada sorakozik a tökéletesnek festő anyuka háta mögött, de nem képtelenség ezt egyedül is megtenni. Csupán a időközben jogosan lecsappant energiáinkat kell feltölteni, és igyekezni megszervezni kicsit a napot, valamint néha más szemszögből tekinteni a dolgokra.
Nézzük mit tehetünk, hogy újra építsünk egy napot?

A cikk az ajánlót követően folytatódik >>

Könyvajánló

Indigó- és kristálygyermekeink alkotásaik tükrében – A szellemi evolúció gyermekei

 

Dobd fel magad ötletek anyukáknak:

ENERGETIZÁLJ!

–          Kezd a reggelt energetizáló gyakorlatokkal! Ha teheted még mielőtt kikecmeregnél az ágyból húzd magad alá a lábaid, térdeidet tedd szét, a homlokod tedd le az ágyra, és tedd alá az összekulcsolt kezeid. Vegyél mély lélegzeteket. Ebben a pózban több oxigén jut el a sejtjeidhez. Lélegezz egészen a tüdőcsúcsodig. Majd a reggelt kezd egy nagy pohár tiszta vízzel. Ez is újraépíti a szervezeted.

TALÁLD MEG MINDEN TÖRTÉNÉS HUMOROS OLDALÁT

Commercial Free Childhood–          A nevetés köztudottan endorfint termel, ami a másnéven maga a boldogsághormon így bármi is történjék próbálj meg nevetni rajta. Ha az elején cseppet sem találod mulatságosnak például hogy a gyerek összekente a falat a főzelékkel, állj meg egy pillanatra és mosolyogj. Még ha nincs is kedved rá, húzd mosolyra a szádat. Ez is elkezdi termelni az endorfinnt, szerencsére így működik a szervezetünk. Mosolyogva nézd meg gyermeked örömét miközben ezt összehozta. Örülj most a gyermeked örömének, és ne szidd le elsőre a sárgaföldig. Persze tisztázd vele, hogy művészi hajlamait ezentúl élje ki kevésbé nyilvános felületen, de mindezt mosolyogva. A mosoly beindítja pozitív teremtőképességünket, és oldja a negatív történések folyamát. Minél hamarabb kezdünk mindennek, még a legelképesztőbb dolgoknak is örülni annál hamarabb fognak elkezdődni a pozitív történéseink!

PEZSDÍTSD FEL RÉGÓTA SZUNNYADÓ HÁZASÉLETED

–          Ha ágyba tetted a gyereket, vetkőzz ki nyugodtan önmagadból, vedd fel régebbi tűsarkúd, és semmi másban, egy piros bugyiban várd csupán a későn hazaérkező párod. Ne aggódj ha épp nincs megmosva a hajad, vagy nincs elmosogatva, úgysem fogja észrevenni rajtad.

ÉPÍTKEZZ, ÉS NYERJ ERŐT A HARMÓNIÁBÓL01-mother-and-child

–          Minden anyukának rendelkezésére áll a legnagyobb toló és építő erő amit valaha az Univerzum szolgáltatott a számunkra. Ez pedig a gyerekünkkel való harmónia töltő ereje. Soha semmi nem tölt fel energiával annyira, mint ez a tízmilliószoros szerelem érzése. Áramoltasd ezt az energiát végig az egész testeden, lelkeden és ez a pár perc egység felér ezer meditáció erejével! Ne feledd minél nyugodtabb és harmónikusabb vagy a gyerek is annál nyugodtabb.

GlobálisVilág | Forrás: eletlm.hu

Németh Mónika

Németh Mónikának hívnak, 27 éves vagyok a Globális Világ magazin alapítója és szerkesztője. Magazinomban elsősorban a lélek megértésen keresztül ismerkedem a világgal, és az energiák tudatos irányítására törekszem általa. Tanulom mindennap, és a Globális Világ lett a tankönyvem. Gyarapodjunk együtt mindennap (!) Szeretettel <3

No Comments Yet

Comments are closed

Impresszum

Tulajdonos: Németh Mónika, Konecsny Ágoston Pál
Az oldal üzemeltetője: GV Média | Egyéni vállalkozás
Adó.sz: 67916744-2-28
Nyilvántartási szám: 50945638
Nyilvántartási szám: NAIH-109471/2016
ÁSZF | Adatvédelmi nyilatkozat

A bankkártyás fizetés biztonságát az SSL védelem garantálja. Biztonságos fizetési felületet.

Fizetés

Weboldalunk SSL tanúsítvánnyal rendelkezik.

A bankkártya adataidat soha nem ismerjük meg és mi nem tároljuk. A fizetésért egy PayPal tulajdonában álló cég felel, a Braintree. Így biztos lehetsz benne, hogy minden adatod biztonságban marad, hiszen a PayPal neve garancia. Az SSL vagy a teljes nevén a Secure Socket Layer egy olyan protokoll, amely a webböngészés alatt biztosítja a biztonságos kommunikációt a kliens (a honlap látogatójának a böngészője) és a szerver (a honlapot kiszolgáló tárhely) között.

Ügyfélszolgálat

Amennyiben kérdése van, kérjük, keresse fel ügyfélszolgálatunk.

Telefonon
Hétfőtől - Péntekig: 08:00 - 20:00
Szombaton: 09:00 - 14:00

Németh Mónika | +36 30 422 9550

A kiszállításokért a Magyar Posta Zrt. - MPL Futárszolgálat a felelős.
A csomagok nyomonkövetése itt érhető el a rendszer által kiküldött azonosítóval.

Ügyfélszolgálati e-mail: info@globalisvilag.com
Rendeléssel kapcsolatos ügyintézés: rendeles@globalisvilag.com
Médiaajánlat: sales@globalisvilag.com