Aktivizáld energiáid a kristályok segítségével!

Energiahiány, általános közérzet javítása

Belső energiarendszered aktivizálására a legmegfelelőbb a hegyikristály használata, mégpedig meditációs kristályként a hétlapú csúcsos hegyikristály, mellette ékszerként pedig bárhol hordható például, fülbevalóként, nyakláncként, gyűrűként is. Ha úgy érzed hogy belső energiarendszered, aktivitásod kimerült, leggyorsabban a tűkvarccal indíthatod be az aktivitásod, ez a kristály főként akkor hasznos, ha a lelkierő hiánya valamiféle lelki egyensúlyi zavarból fakad. Az ametrin és krizokolla kristály is hasznos energiahiányos állapotban, az energiarendszered aktivizálja, működésében

A cikk az eletlm.hu oldalon jelent meg!

Napkő

egyensúlyt teremt. A kvarckristály akkor is segít visszaadni lelki erőd, ha az energiahiány abból fakad, hogy valamihez görcsösen ragaszkodsz, nem tudod elengedni. A csaroit aktivizálja energiaáramlásod és hitet ad önmagadban.
Ha már megfelelően megindultak a lelki energiáid áramlása, az energiaáramlás folyamatát hegyikristállyal és magnetittel tudod fokozni, vagy folyamatosan szinten tartani. A napkő aktivizálja a teremtö energiáid, és segít tárgyalásoknál, és bármilyen olyan helyzetben amiben érvényesíteni kell önmagad!

Energiafölösleget, negatív töltést legegyszerűbben mozgással tudod levezetni, de mindenképp vigyél magaddal egy purpurit kristályt, ez hatékonyan segít eloszlatni az energiáid a megfelelő helyre.
Energiablokkok feloldására a citrin, füstkvarc, hegyikristály és boji kövek a leghatásosabb rezgésközvetítők. Használhatóak meditációs, csakrakőként, talizmánként és ékszerként egyaránt.
chriÉletkedvet és életörömöt elsősorban kvarckristályokkal nyerhetsz, a borúlátásod a füstkvarc gyógyítja, az örömöt a rózsakvarc hozza meg számodra. Hordhatod ezeket a kristályokat ékszerként, segítséget nyújtanak csakrakőként is, és elixírt is készíthetsz belőlük belátásod szerint. Lelki és érzelmi kimerültségnél használj gyógyító energiaközvetítésére ékszerként opál kristályt, melyet gyakran tisztítasz és kizárólag csak holdfénynél, vagy a felkelő napnál töltesz fel energiával.

 

GlobálisVilág | Forrás: eletlm.hu

Németh Mónika

Németh Mónikának hívnak, 27 éves vagyok a Globális Világ magazin alapítója és szerkesztője. Magazinomban elsősorban a lélek megértésen keresztül ismerkedem a világgal, és az energiák tudatos irányítására törekszem általa. Tanulom mindennap, és a Globális Világ lett a tankönyvem. Gyarapodjunk együtt mindennap (!) Szeretettel <3

No Comments Yet

Comments are closed

Impresszum

Tulajdonos: Németh Mónika, Konecsny Ágoston Pál
Az oldal üzemeltetője: GV Média | Egyéni vállalkozás
Adó.sz: 67916744-2-28
Nyilvántartási szám: 50945638
Nyilvántartási szám: NAIH-109471/2016
ÁSZF | Adatvédelmi nyilatkozat

A bankkártyás fizetés biztonságát az SSL védelem garantálja. Biztonságos fizetési felületet.

Fizetés

Weboldalunk SSL tanúsítvánnyal rendelkezik.

A bankkártya adataidat soha nem ismerjük meg és mi nem tároljuk. A fizetésért egy PayPal tulajdonában álló cég felel, a Braintree. Így biztos lehetsz benne, hogy minden adatod biztonságban marad, hiszen a PayPal neve garancia. Az SSL vagy a teljes nevén a Secure Socket Layer egy olyan protokoll, amely a webböngészés alatt biztosítja a biztonságos kommunikációt a kliens (a honlap látogatójának a böngészője) és a szerver (a honlapot kiszolgáló tárhely) között.

Ügyfélszolgálat

Amennyiben kérdése van, kérjük, keresse fel ügyfélszolgálatunk.

Telefonon
Hétfőtől - Péntekig: 08:00 - 20:00
Szombaton: 09:00 - 14:00

Németh Mónika | +36 30 422 9550

A kiszállításokért a Magyar Posta Zrt. - MPL Futárszolgálat a felelős.
A csomagok nyomonkövetése itt érhető el a rendszer által kiküldött azonosítóval.

Ügyfélszolgálati e-mail: info@globalisvilag.com
Rendeléssel kapcsolatos ügyintézés: rendeles@globalisvilag.com
Médiaajánlat: sales@globalisvilag.com