Tisztulás éjszakánként

A jelen időszakban újra nagyon erősen tisztulunk éjszakánként. Amikor a test pihen és az egó kikapcsol, igazán át tudjuk magunkat adni égi segítőinknek. Főként a karmikus kapcsolatok tisztulása folyik, éppen ezért életünk bizonyos szereplőivel szokatlan, összefüggéstelen, félelmetes és zavaros álmaink lehetnek. Ugyanakkor kelthet bennünk nyugtalanságot, rettegést. Sokan összekeverik ezen hangulatot a megérzéssel, és azt gondolják, ezek rossz előjelek. De nyugodjunk meg, ez is csak tisztulásunk része. 🙂 Elengedjük azon rézéseinket, gondolatainkat, félelmeinket és kötelékeinket, melyek a múlthoz láncolnak, és miattuk nem tudtunk továbblépni.

A cikk az elozoeletek.blogspot.hu oldalon jelent meg!

Vannak olyan blokkok, melyek anélkül is képesek feloldódni, hogy erre tudatosak lennénk. Különböző érzelmi hullámok formájában törnek utat maguknak. Ezért ne aggódj, ne próbálj megfejteni minden emóciót, egész egyszerűen engedd keresztül magadon. Ha sírnod kell, tedd meg… Engedd fel a szomorúságot, a fájdalmat, éld meg a félelmeket is. Légy őszinte magadhoz!

Véleményem szerint álmaink megfejtésére sincs feltétlenül szükség. Engedjük el, ami távozni akar. Különféle minták oldódnak éjszakánként, amikor álmunkban megélünk, megérzünk 1-1 szituációt. Elmúlt életbeli félelmek, fájdalmak szabadulnak fel, melynek következménye a gyógyulás.

Könyvajánló

Az elengedés szabadsága

 

GlobálisVilág | Forrás: elozoeletek.blogspot.hu

Németh Mónika

Németh Mónikának hívnak, 27 éves vagyok a Globális Világ magazin alapítója és szerkesztője. Magazinomban elsősorban a lélek megértésen keresztül ismerkedem a világgal, és az energiák tudatos irányítására törekszem általa. Tanulom mindennap, és a Globális Világ lett a tankönyvem. Gyarapodjunk együtt mindennap (!) Szeretettel <3

No Comments Yet

Comments are closed

Impresszum

Tulajdonos: Németh Mónika, Konecsny Ágoston Pál
Az oldal üzemeltetője: GV Média | Egyéni vállalkozás
Adó.sz: 67916744-2-28
Nyilvántartási szám: 50945638
Nyilvántartási szám: NAIH-109471/2016
ÁSZF | Adatvédelmi nyilatkozat

A bankkártyás fizetés biztonságát az SSL védelem garantálja. Biztonságos fizetési felületet.

Fizetés

Weboldalunk SSL tanúsítvánnyal rendelkezik.

A bankkártya adataidat soha nem ismerjük meg és mi nem tároljuk. A fizetésért egy PayPal tulajdonában álló cég felel, a Braintree. Így biztos lehetsz benne, hogy minden adatod biztonságban marad, hiszen a PayPal neve garancia. Az SSL vagy a teljes nevén a Secure Socket Layer egy olyan protokoll, amely a webböngészés alatt biztosítja a biztonságos kommunikációt a kliens (a honlap látogatójának a böngészője) és a szerver (a honlapot kiszolgáló tárhely) között.

Ügyfélszolgálat

Amennyiben kérdése van, kérjük, keresse fel ügyfélszolgálatunk.

Telefonon
Hétfőtől - Péntekig: 08:00 - 20:00
Szombaton: 09:00 - 14:00

Németh Mónika | +36 30 422 9550

A kiszállításokért a Magyar Posta Zrt. - MPL Futárszolgálat a felelős.
A csomagok nyomonkövetése itt érhető el a rendszer által kiküldött azonosítóval.

Ügyfélszolgálati e-mail: info@globalisvilag.com
Rendeléssel kapcsolatos ügyintézés: rendeles@globalisvilag.com
Médiaajánlat: sales@globalisvilag.com