Spirituális tanító és író, életszemléleti tanácsadó, énekesnő, előadóművész – Soma Mamagésa a Globális Világon

SOMA MAMAGÉSA

Igazából egy ember története számomra nem ott kezdődik, hogy honnan jött, mit hozott magával, hanem hogy mit kezd mindezzel. Hiszek abban, hogy minden értünk való.

Spitzer Gyöngyi vagyok – közismertebb nevemen Soma Mamagésa.

Jövőre lesz 30 éve, hogy a magyar média rendszeres közszereplője vagyok. Ezt elég sok minőségben tettem az elmúlt 3 évtized alatt, de a központi témám mindig is annak a keresése volt, hogy ki vagyok én, mi a feladatom, mit jelet nőnek , önazonosnak, szabadnak, kiteljesedettnek lenni. Mitől működnek jobban az emberi kapcsolatok, mitől lehetek jobb anya, feleség, barát, munkatárs? Mik a párkapcsolat alapvető törvényszerűségei, és pillérei? Hogyan lehetek boldogabb, igazabb? Ahhoz, hogy ezekre választ kapjak, kifejezetten intenzív belső munkával segítettem magam (többek között erről az önismereti, öngyógyító, kutató útról szól az Öngyógyító könyvem), aminek a gyümölcsét elkezdtem másoknak is tovább adni, a következő ismertebb módokon: – 10 éven át írtam Magyarország egyik legnépszerűbb női site-jára a Nlcafe.hu-ra, ahol 7 éven át tanácsadói rovatom volt. – A Nők Lapjában 2 éven át csináltam ugyanezt, a két helyen összesen 4000 kérdésre válaszoltam, keresve, figyelve a párkapcsolati jellemzőket, tendenciákat.

Ebből a munkából válogatva 2 könyvem jelent meg: Ébresztő 1 és 2. -Ezen felül 7 könyvemet adta ki a Jaffa Kiadó, amik – az Afrodiziákumok c. szakácskönyvemet leszámítva – mind párkapcsolat, szexualitás, önismeret témakörében íródtak.

Az elmúlt 8 év alatt kb. 1500 (99%- ban) nő járt a kurzusaimon, táboraimban, méh tisztító szertartásaimon, akiket szinte mind személyes problémáikban is meghallgattam.  Több, mint 10 éve járom az országot önismereti, párkapcsolati előadásaimmal.

(Bővebben a  http://www.somamamagesa.hu/ oldalon,

illetve a  Wikipédia oldalamon lehet olvasni.)

Belső inspirációra eljutottam oda, hogy szeretném az eddig összegyűjtött tudásomat, tapasztalatomat minél több embernek tovább adni, és a kapcsolataim, illetve az utam során megismert, a szellemiségemet képviselő, általam tiszteletre méltó emberek munkásságát összegyűjtve hatékonyabban segíteni embertársaim boldogulását.

Célom egy olyan site létrehozása (www.ujegyensuly.hu), ami által segítjük az embereket az önismeret útján, a megváltozott férfi-női kapcsolati és szerepminták adta változás felismerésében, kezelésében, hiszen ennek a hatalmas változásnak nem csupán a szemlélői, de létrehozói, megélői és formálói is vagyunk. Mára sorsfeladatomnak érzem, hogy a site-ommal is segítsem azt, hogy a különféle szinteken való tisztulásunk által napról-napra egyre inkább a saját életünket éljük, hogy segítsük a nemek közötti harmónia, egyensúly létrejöttét, az önismeretet, egymás megismerését.

Hiszek abban, hogy az alá-és fölérendelt játszmák helyett egy új egyensúly van felépülőben, és ennek az új egyensúlynak elengedhetetlen része, eszköze, velejárója, sőt egyben célja is a jobb agyféltekei működés erősítése. (Kreativitás, intuíció, el és befogadás, stb…erősítése.) Jó lenne, ha a lejárt, régi sztereotípiákba, hitrendszerekbe való beragadás helyett egyre több változásra nyitott, önmagukat és a másikat megismerni és megérteni vágyó, és legfőképpen a jelenben élő ember gazdagítsa a világot. Úgy gondolom, hogy ebben van egyfajta „híd” szerepem, ami azt jelenti, hogy a magasabb színvonalú, szakmaiságában komolyabb, súlyosabb, kevésbé népszerű információkat szeretném eljuttatni az erre nyitott átlagemberekhez olyan csomagolásban, hogy azt ki is bontsa.

A site-on a szivárvány színeivel jelenítettük meg a rovatokat, amihez a csakrák (energiaközpontok) színe is köthető. Az a hitvallásom (sőt, kis csapatommal együtt a hitvallásunk), hogy a spiritualitás (ami egyre népszerűbb, egyre nagyobb igény van rá világszinten) csak akkor igazán hatékony, ha az ember a szellemi szint információit képes lehozni az anyagba, vagyis a vágyait, terveit, feladatait képes felismerni és megvalósítani.

Az igazi spiritualitás nagyon is gyakorlatias. Weöres Sándor írta: „ Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra.” Célunk a szellemit lehozni az anyagba, és az anyagban meglátni a szellemit, hogy napról-napra (mindenki a maga tempójában) minél inkább teljes életet élhessünk. Hogy megtaláljuk az egyensúlyt, a középpontot, hogy se elszálltak, se  földhöz ragadtak ne legyünk. Egy tudatos ember ennek az útját járja nap, mint napos külső és belső munkával. Ehhez kívánunk segítséget, támpontokat adni ebben az izgalmas és intenzíven változó világban, ahol folyamatos felismeréseken keresztül juthatunk egyre közelebb önmagunkhoz.

Bemutatkozásom

Soma Mamagésa

Spirituális tanító és író, életszemléleti tanácsadó, énekesnő, előadóművész "Igazából egy ember története számomra nem ott kezdődik, hogy honnan jött, mit hozott magával, hanem hogy mit kezd mindezzel. Hiszek abban, hogy minden értünk való." Bővebben olvashatsz rólam a weboldalaom: www.ujegyensuly.hu/szerzo/soma-mamagesa

No Comments Yet

Comments are closed

Impresszum

Tulajdonos: Németh Mónika, Konecsny Ágoston Pál
Az oldal üzemeltetője: GV Média | Egyéni vállalkozás
Adó.sz: 67916744-2-28
Nyilvántartási szám: 50945638
Nyilvántartási szám: NAIH-109471/2016
ÁSZF | Adatvédelmi nyilatkozat

A bankkártyás fizetés biztonságát az SSL védelem garantálja. Biztonságos fizetési felületet.

Fizetés

Weboldalunk SSL tanúsítvánnyal rendelkezik.

A bankkártya adataidat soha nem ismerjük meg és mi nem tároljuk. A fizetésért egy PayPal tulajdonában álló cég felel, a Braintree. Így biztos lehetsz benne, hogy minden adatod biztonságban marad, hiszen a PayPal neve garancia. Az SSL vagy a teljes nevén a Secure Socket Layer egy olyan protokoll, amely a webböngészés alatt biztosítja a biztonságos kommunikációt a kliens (a honlap látogatójának a böngészője) és a szerver (a honlapot kiszolgáló tárhely) között.

Ügyfélszolgálat

Amennyiben kérdése van, kérjük, keresse fel ügyfélszolgálatunk.

Telefonon
Hétfőtől - Péntekig: 08:00 - 20:00
Szombaton: 09:00 - 14:00

Németh Mónika | +36 30 422 9550

A kiszállításokért a Magyar Posta Zrt. - MPL Futárszolgálat a felelős.
A csomagok nyomonkövetése itt érhető el a rendszer által kiküldött azonosítóval.

Ügyfélszolgálati e-mail: info@globalisvilag.com
Rendeléssel kapcsolatos ügyintézés: rendeles@globalisvilag.com
Médiaajánlat: sales@globalisvilag.com