A tekintet ereje

A mindennapi tapasztalatok is azt mutatják, hogy az egyimás iránt rokonszenvvel viseltető emberek beszéd közben többször és hosszabb ideig néznek egymásra, mint azok, akik közömbösek egymás iránt. A tekintet viszonzására, a tekintettel történő kapcsolat (kontaktus) felvételre való hajlandóság tehát a társ iránti pozitív érzelemnek a kifejezője lehet.

A kísérletek révén azonban a tekintetek játékában továbbított érzelmeket pontosabban is megejthették. Kiderült például, hogy az azonos nemű feleknek együttműködést igénylő vagy semleges jellegű beszélgetéseiben az affiliáció (így nevezik a lélektanban az érzelmi kötődésre való vágyat) erőssége összefügg az egymásra nézések számával. A nagyobb affiliációjú személyek többször néznek egyimás szemébe, mint azok a társaik, akiknél az affiliációja gyenge. Ellenben ha a felek valamiért versenyeznek egymással, a gyenge affiliációjú személyek néznek többször a másikra.

Könyvajánló

Fejlődéslélektan

 

Németh Mónika

Németh Mónikának hívnak, 27 éves vagyok a Globális Világ magazin alapítója és szerkesztője. Magazinomban elsősorban a lélek megértésen keresztül ismerkedem a világgal, és az energiák tudatos irányítására törekszem általa. Tanulom mindennap, és a Globális Világ lett a tankönyvem. Gyarapodjunk együtt mindennap (!) Szeretettel <3

No Comments Yet

Comments are closed

Impresszum

Tulajdonos: Németh Mónika, Konecsny Ágoston Pál
Az oldal üzemeltetője: GV Média | Egyéni vállalkozás
Adó.sz: 67916744-2-28
Nyilvántartási szám: 50945638
Nyilvántartási szám: NAIH-109471/2016
ÁSZF | Adatvédelmi nyilatkozat

A bankkártyás fizetés biztonságát az SSL védelem garantálja. Biztonságos fizetési felületet.

Fizetés

Weboldalunk SSL tanúsítvánnyal rendelkezik.

A bankkártya adataidat soha nem ismerjük meg és mi nem tároljuk. A fizetésért egy PayPal tulajdonában álló cég felel, a Braintree. Így biztos lehetsz benne, hogy minden adatod biztonságban marad, hiszen a PayPal neve garancia. Az SSL vagy a teljes nevén a Secure Socket Layer egy olyan protokoll, amely a webböngészés alatt biztosítja a biztonságos kommunikációt a kliens (a honlap látogatójának a böngészője) és a szerver (a honlapot kiszolgáló tárhely) között.

Ügyfélszolgálat

Amennyiben kérdése van, kérjük, keresse fel ügyfélszolgálatunk.

Telefonon
Hétfőtől - Péntekig: 08:00 - 20:00
Szombaton: 09:00 - 14:00

Németh Mónika | +36 30 422 9550

A kiszállításokért a Magyar Posta Zrt. - MPL Futárszolgálat a felelős.
A csomagok nyomonkövetése itt érhető el a rendszer által kiküldött azonosítóval.

Ügyfélszolgálati e-mail: info@globalisvilag.com
Rendeléssel kapcsolatos ügyintézés: rendeles@globalisvilag.com
Médiaajánlat: sales@globalisvilag.com