“Gyermekké kell válnotok” – Indigó – és kristálygermekek az alkotás tükrében

A fogantatástól a halálig a szellemi és lelki törvények mindiga természeti törvények felett állnak, a világ a Teremtő intelligencia szerint működik. A lélek törvényei adják a keretet, amely a fizika törvényeit irányítja, ez mozgatja az anyagot.

A lélek törvényei harmonikusak, mert a Teremtőtől származnak, akinél diszharmónia nem létezik. Mindent a rendezettség és annak periodikussága mozgat. Minél fiatalabb testben létező lelkek vagyunk, annál közelebb vagyunk az ősforráshoz, harmóniában és egységben létezünk. Ez a magunkkal hozott egységtudatunk a földi életbe való szocializációnkkal megbomlik. A csecsemőkor az édesanyával, való egységtudattal még megtartja ezt, a kiskamaszkori leválással, az önálló, elkülönülő én felerősödése révén azonban már sérül. Ezt természetes folyamatnak tartjuk, a pszichológia bőségesen ír róla. Ha spirituális oldaláról nézzük meg, láthatjuk, hogy ez a folyamat, amelyet minden egyén a születésével megél, az egészemberiség története.

Ádám és Éva, akik az emberiséget jelképezik, anyagi testet kapva öntudatra ébrednek, vagyis a tudásgyümölcse révén önálló személyiségre tesznek szert, és ezzel kiszakítják magukat az isteni egységből. Az isteni EGO létéből a személyes ego létébe lépnek. Mint az újszülött első levegővé-tele, amely rádöbbenti őt az önálló létre, ahol neki magának kell levegőt vennie.

Ezzel együtt megszületik bennünk az örök vágy és törekvés, hogy visszajussunk az elvesztett isteni egységparadicsomába. Férfi és nő a földi létben egymással összefonódva, együtt élve, szerelemben, szeretetben, gyermekáldásban összeolvadva tudják ezt megélni. A fizikai életben a paradicsom megélésének ez az egy módja van a kezünkben.
Amikor még csecsemők és kisgyerekek vagyunk ez a „mindennel egy vagyok”szemlélet él bennünk. A „körön” belül vagyunk, és nem kívülről nézünk a körre. Az „én” és az „enyém” fogalmak két-hároméves korunkban hagyják el a szánkat először. Kisgyermekként a jelenben élünk és teljes a bizalmunk a környezetünkben, első-sorban anyában, apában. Gondoljunk csak a kisgyerekek szavaira „Most hova megyünk? Most mit csinálunk? Ki ez? Mi ez? ”Ekkor még nincsenek elvárásaink, sem előítéleteink. Nyitottak, kíváncsiak vagyunk és mindig az érzéseink, vagyis a lelkünk vezet, őszintén, spontán reagálunk, és így fejezzük ki az érzéseinket, vágyainkat.

„Gyermekké kell válnotok, hogy bejussatok Atyám országába” – ez a tanítás az Újszövetségből két fontos dolgot üzen nekünk. Nyitottság és kíváncsiság legyen bennünk előítéletek és elvárások helyett, ahogy a kisgyermekben.

Beleolvasó

Indigó- és kristálygyermekeink alkotásaik tükrében – A szellemi evolúció gyermekei

Rendeld meg még ma
a Globális Világ könyváruházban!

GlobálisVilág | Forrás:

Németh Mónika

Németh Mónikának hívnak, 27 éves vagyok a Globális Világ magazin alapítója és szerkesztője. Magazinomban elsősorban a lélek megértésen keresztül ismerkedem a világgal, és az energiák tudatos irányítására törekszem általa. Tanulom mindennap, és a Globális Világ lett a tankönyvem. Gyarapodjunk együtt mindennap (!) Szeretettel <3

No Comments Yet

Comments are closed

Impresszum

Tulajdonos: Németh Mónika, Konecsny Ágoston Pál
Az oldal üzemeltetője: GV Média | Egyéni vállalkozás
Adó.sz: 67916744-2-28
Nyilvántartási szám: 50945638
Nyilvántartási szám: NAIH-109471/2016
ÁSZF | Adatvédelmi nyilatkozat

A bankkártyás fizetés biztonságát az SSL védelem garantálja. Biztonságos fizetési felületet.

Fizetés

Weboldalunk SSL tanúsítvánnyal rendelkezik.

A bankkártya adataidat soha nem ismerjük meg és mi nem tároljuk. A fizetésért egy PayPal tulajdonában álló cég felel, a Braintree. Így biztos lehetsz benne, hogy minden adatod biztonságban marad, hiszen a PayPal neve garancia. Az SSL vagy a teljes nevén a Secure Socket Layer egy olyan protokoll, amely a webböngészés alatt biztosítja a biztonságos kommunikációt a kliens (a honlap látogatójának a böngészője) és a szerver (a honlapot kiszolgáló tárhely) között.

Ügyfélszolgálat

Amennyiben kérdése van, kérjük, keresse fel ügyfélszolgálatunk.

Telefonon
Hétfőtől - Péntekig: 08:00 - 20:00
Szombaton: 09:00 - 14:00

Németh Mónika | +36 30 422 9550

A kiszállításokért a Magyar Posta Zrt. - MPL Futárszolgálat a felelős.
A csomagok nyomonkövetése itt érhető el a rendszer által kiküldött azonosítóval.

Ügyfélszolgálati e-mail: info@globalisvilag.com
Rendeléssel kapcsolatos ügyintézés: rendeles@globalisvilag.com
Médiaajánlat: sales@globalisvilag.com