Teljes Átalakulás

Ha úgy érzed, hogy lehúz a mély, és nincs erőd felállni, figyelj befelé. A képesség, hogy meghalld lelked szavát, ott él benned. Nem veszítheted el. Nem kaphatsz többet, mint amennyi elbírsz. Nem kaphatsz többet, mint amennyi kihívás elé Te állítottad magad. Odafent, amikor kijelölted a megtanulandó feladatokat, még tudatában voltál ennek. A bizonyosság ott él a lelked mélyén, hogy feladataid csupán megoldásra várnak, hogy ezzel egy teljes átalakulás menjen végbe lelkedben. Egy olyan tisztulás, melyben évezredek súlyos terheit hagyhatod magad mögött, felszabadítva Önnön lényed a neheztelés, félelem, fájdalom, önbüntetés, önmarcangolás és áldozati szerep energiáitól, hogy végre álarc és játszma nélkül, szabadon és tisztán élvezhesd létezésed.

Te is tudod, hogy már nincs messze a fény. De előtte keresztül kell menned a sötétségen. És minél nagyobb a sötét, annál félelmetesebbé válik. Ugyanakkor Benned van a bizonyosság, hogy egyre közelebb a világosság.

Ne futamodj hát meg önmagadtól! Ne félj szembenézni a múlttal! Keresd meg, mi az lelked legmélyén, ami miatt még mindig a mélybe taszítod magad. Mi az, ami miatt nem engeded meg a boldogságot? Ideje megválni lényednek ezen részétől! A szándékod megmutatja az utat, és kezdetét veszi a teljes átalakulás. Rátalász Önmagadra…

 

Könyvajánló

Kalandok a léleknek

 

GlobálisVilág | Forrás: elozoeletek.blogspot.hu

Németh Mónika

Németh Mónikának hívnak, 27 éves vagyok a Globális Világ magazin alapítója és szerkesztője. Magazinomban elsősorban a lélek megértésen keresztül ismerkedem a világgal, és az energiák tudatos irányítására törekszem általa. Tanulom mindennap, és a Globális Világ lett a tankönyvem. Gyarapodjunk együtt mindennap (!) Szeretettel <3

No Comments Yet

Comments are closed

Impresszum

Tulajdonos: Németh Mónika, Konecsny Ágoston Pál
Az oldal üzemeltetője: GV Média | Egyéni vállalkozás
Adó.sz: 67916744-2-28
Nyilvántartási szám: 50945638
Nyilvántartási szám: NAIH-109471/2016
ÁSZF | Adatvédelmi nyilatkozat

A bankkártyás fizetés biztonságát az SSL védelem garantálja. Biztonságos fizetési felületet.

Fizetés

Weboldalunk SSL tanúsítvánnyal rendelkezik.

A bankkártya adataidat soha nem ismerjük meg és mi nem tároljuk. A fizetésért egy PayPal tulajdonában álló cég felel, a Braintree. Így biztos lehetsz benne, hogy minden adatod biztonságban marad, hiszen a PayPal neve garancia. Az SSL vagy a teljes nevén a Secure Socket Layer egy olyan protokoll, amely a webböngészés alatt biztosítja a biztonságos kommunikációt a kliens (a honlap látogatójának a böngészője) és a szerver (a honlapot kiszolgáló tárhely) között.

Ügyfélszolgálat

Amennyiben kérdése van, kérjük, keresse fel ügyfélszolgálatunk.

Telefonon
Hétfőtől - Péntekig: 08:00 - 20:00
Szombaton: 09:00 - 14:00

Németh Mónika | +36 30 422 9550

A kiszállításokért a Magyar Posta Zrt. - MPL Futárszolgálat a felelős.
A csomagok nyomonkövetése itt érhető el a rendszer által kiküldött azonosítóval.

Ügyfélszolgálati e-mail: info@globalisvilag.com
Rendeléssel kapcsolatos ügyintézés: rendeles@globalisvilag.com
Médiaajánlat: sales@globalisvilag.com