Felkészülés a szerelemre

Ha egyedül vagy, és magányosnak érzed magad, ünnepelj! Lehetőséget kaptál a sorstól, hogy felkészülj a szerelem fogadására. 

Ne keress! Aki a Tiéd, úgyis Rád fog találni. 

A szerelmet nem lehet erőltetni. A szerelmet nem lehet kizsarolni. Az igazi, feltétel nélküli szerelemre meg kell érni. Fel kell dolgoznod a régi sérüléseid, be kell gyógyítani a szíved. Ne feledd: sebzett szív csak sebezhet. Fogadd el az egyedüllétet! Ez nem egyenlő a magánnyal. Időt kaptál arra, hogy megismerd önmagad. Időt kaptál, hogy a bűntudat és az áldozatiság szerepének útvesztőjéből megtaláld az utat a fényre. Nem feladatod a másik ember megváltása. Nem dönthetsz helyette. Hagyd, hogy Ő is tehesse a dolgát. Hidd el, amikorra elkészülsz, Ő is így lesz. A szinkronicitás pedig egymáshoz fog vonni Benneteket.

Vannak emberek, akik még egy egyedüllétet sem merik vállalni. Tetszelegnek egy látszólag tökéletes kapcsolatban, és egész életükben képesek még Önmaguknak is hazudni.

Neked egyetlen feladatod van: egyre mélyebben leásni lelked rétegeibe, hogy betekintést nyerj Önmagadba. Légy tisztában azzal, hogy ki vagy, és mit keresel a Föld bolygó játszóterén. Tudd, hogy egy határtalan teremtő erővel rendelkező, halhatatlan szellem vagy, aki megtapasztalni jött a földre.

Kit útitársként magad mellé kaptál, a Te fényed, a Te visszatükröződésed. Így a feladat “csupán” annyi, hogy bocsáss meg a múltért, tanuld meg Önmagadat tisztelni, elfogadni, szeretni, és rá fogsz jönni, hogy ezt a visszatükröződést már szívesen fedezed fel egy másik személyben. Rád talál az igazi szerelem.

Cikkajánló:

GlobálisVilág | Forrás: elozoeletek.blogspot.hu

No Comments Yet

Comments are closed

Impresszum

Tulajdonos: Németh Mónika, Konecsny Ágoston Pál
Az oldal üzemeltetője: GV Média | Egyéni vállalkozás
Adó.sz: 67916744-2-28
Nyilvántartási szám: 50945638
Nyilvántartási szám: NAIH-109471/2016
ÁSZF | Adatvédelmi nyilatkozat

A bankkártyás fizetés biztonságát az SSL védelem garantálja. Biztonságos fizetési felületet.

Fizetés

Weboldalunk SSL tanúsítvánnyal rendelkezik.

A bankkártya adataidat soha nem ismerjük meg és mi nem tároljuk. A fizetésért egy PayPal tulajdonában álló cég felel, a Braintree. Így biztos lehetsz benne, hogy minden adatod biztonságban marad, hiszen a PayPal neve garancia. Az SSL vagy a teljes nevén a Secure Socket Layer egy olyan protokoll, amely a webböngészés alatt biztosítja a biztonságos kommunikációt a kliens (a honlap látogatójának a böngészője) és a szerver (a honlapot kiszolgáló tárhely) között.

Ügyfélszolgálat

Amennyiben kérdése van, kérjük, keresse fel ügyfélszolgálatunk.

Telefonon
Hétfőtől - Péntekig: 08:00 - 20:00
Szombaton: 09:00 - 14:00

Németh Mónika | +36 30 422 9550

A kiszállításokért a Magyar Posta Zrt. - MPL Futárszolgálat a felelős.
A csomagok nyomonkövetése itt érhető el a rendszer által kiküldött azonosítóval.

Ügyfélszolgálati e-mail: info@globalisvilag.com
Rendeléssel kapcsolatos ügyintézés: rendeles@globalisvilag.com
Médiaajánlat: sales@globalisvilag.com