A számmisztika megmutatja miért kellett találkoznotok a pároddal! Ez a ti sorsotok!

A szerelem olyasmi, ami a sorsban van megírva? Vajon hogyan születik meg két ember közt az érzés, és miért éppen az a két ember lesz egy pár, aki? Nos, jó eséllyel a szerelem nem a véletlen műve. Mint mindent, ezt is átszövik a számok energiái, gondolj csak a fontos dátumokra, illetve arra, hogy a két ember, aki találkozik, eleve rendelkezik saját életszámmal.

Az alábbiakban elolvashatod, vajon miért éppen te és párod lettetek egy pár. Nem kell hozzá más, mint az életszámaitok és a találkozásotok dátuma. Életszám-számoláshoz add össze a születési év, hónap és nap számait, majd a végeredmény jegyeit is, és ismételd annyiszor, míg végül nem kapsz 1-9-ig terjedő számot.

Ha megvannak életszámaitok, első találkozásotok dátumának számjegyeihez add ezeket hozzá, és számolj újra a fenti módon. Végül olvasd el az elemzést, amiből kiderül, mi a közös küldetésetek, amiért éppen ti lettetek egy pár!

Példa: 1986.02.04. születési időpontú és 1984.01.01. születési időpontú valaki, akik 2010.01.30-án találkoztak: 1+9+8+6+0+2+0+4=30, 3+0=3; 1+9+8+4+0+1+0+1=24, 2+4=6. Találkozásuk dátumával összehozva: 3+6+2+0+1+0+1+3+0=16, 1+6=7, tehát a hetes leírást kell elolvasni.

1-es

Sok ember hajlamos elkövetni azt a hibát, hogy ha párkapcsolatban van, önmagával megfelejtkezik foglalkozni, és csak párban gondolkodik. Ebbe a hibába már mindketten beleeshettetek korábban. A számok energiái arra szeretnének megtanítani benneteket, hogy egyénként tudjatok létezni a kapcsolatban, hiszen ez hozza el a teljes boldogságot.

2-es

A 2-es a számmisztikában szerencsés a párkapcsolatokat illetően, így örülhettek, ha ezt kaptátok végeredményként. Meg volt írva a nagykönyvben, hogy találkozzatok, a ti szerelmetek mindenki számára minta lehet. Kettőtök számok sugallta küldetése, hogy a környezetetekben élőknek példát mutassatok szeretetből, őszinteségből és összetartásból.

3-as

Kapcsolatotok kalandos lehet, és talán megismerkedésetek is az volt. Ti sohasem unatkoztok, mivel valószínűleg mindketten odavagytok a nyüzsgésért, az utazásért, az izgalmakért. Közös küldetésetek, hogy megtaláljátok az egyensúlyt az újdonság üldözése és az értékek megtartása közt, hiszen az olyan értékeket, mint amilyen a szerelmetek is, meg kell őrizni.

4-es

Az élet számotokra nem egy és nem is kettő megpróbáltatást tartogathat a számmisztika szerint, amit közös erővel kell kiállnotok. Azért sodort titeket össze az élet, hogy egymás mellett kitartsatok jóban-rosszban. Ha párodnak lesz szüksége támogatásra, te leszel, aki azt meg tudja adni neki, és fordítva. Ha házasok is vagytok vagy lesztek, frigyetek minden próbát kiállhat.

5-ös

Hajlamosak lehettek az elkényelmesedésre, ami – ha nem is kizárólagos okként, de – szerepet játszhatott abban, hogy a korábbi kapcsolataitok tönkrementek. Mindkettőtöknek meg kell tanulnia, hogy a párkapcsolati boldogságért küzdeni kell, nap mint nap dolgozni, nem pedig várni a csodát ölbe tett kézzel. Romantikázzatok, kommunikáljatok, utazzatok, kalandozzatok!

6-os

A ti kapcsolatotok maga lehet a harmónia, és ti magatok is örökké szomjazhatjátok a kiegyensúlyozottságot, a harmóniát, a problémamentességet. Meg kell erősödnötök, fel kell nőnötök! Együtt meg kell tanulnotok, hogy az élet sajnos nem mindig fenékig tejfel, és bizony hoz nehéz helyzeteket. Ketten kiállhatjátok a próbákat, és sziklaszilárddá válhattok.

7-es

Párod és közted kezdettől fogva jól működhet a kommunikáció, talán már az első találkozásotok alkalmával is szinte egymásba fojthattátok a szót, olyan automatikusan és természetesen működhetett minden. Nagy ajándék ez, ám nem véletlen. A szellemi energiák száma, a 7-es azt jelzi, beszélgetéseitek által sokat tanulhattok egymástól, és kell is, hogy tanuljatok.

8-as

A siker száma a 8-as, ami már önmagában is ígéretes lehet. Ti valószínűleg a kommunikáció, a problémamegoldás és a szex terén is sikeresek lehettek. Közös küldetésetek, hogy kapcsolatokat továbbvigyétek, és gyermekeket neveljetek közösen, mégpedig jó emberekké, akik az életben, mint ti is, boldogok lehetnek.

9-es

Nálatok alapvetően meglehet a harmónia már kezdettől fogva, ám ez a harmónia sérülékeny lehet. Mindketten hajlamosak lehettek a féltékenykedésre, hogy csak egy példát mondjunk, de mindez annak tudható be, hogy nagyon féltitek a boldogságotokat. Meg kell tanulnotok bízni egymásban, és hinni abban, hogy nincs, ami közétek állhat, ameddig szeretitek egymást.

GlobálisVilág | Forrás: alternativegeszseg.hu

Németh Mónika

Németh Mónikának hívnak, 27 éves vagyok a Globális Világ magazin alapítója és szerkesztője. Magazinomban elsősorban a lélek megértésen keresztül ismerkedem a világgal, és az energiák tudatos irányítására törekszem általa. Tanulom mindennap, és a Globális Világ lett a tankönyvem. Gyarapodjunk együtt mindennap (!) Szeretettel <3

No Comments Yet

Comments are closed

Impresszum

Tulajdonos: Németh Mónika, Konecsny Ágoston Pál
Az oldal üzemeltetője: GV Média | Egyéni vállalkozás
Adó.sz: 67916744-2-28
Nyilvántartási szám: 50945638
Nyilvántartási szám: NAIH-109471/2016
ÁSZF | Adatvédelmi nyilatkozat

A bankkártyás fizetés biztonságát az SSL védelem garantálja. Biztonságos fizetési felületet.

Fizetés

Weboldalunk SSL tanúsítvánnyal rendelkezik.

A bankkártya adataidat soha nem ismerjük meg és mi nem tároljuk. A fizetésért egy PayPal tulajdonában álló cég felel, a Braintree. Így biztos lehetsz benne, hogy minden adatod biztonságban marad, hiszen a PayPal neve garancia. Az SSL vagy a teljes nevén a Secure Socket Layer egy olyan protokoll, amely a webböngészés alatt biztosítja a biztonságos kommunikációt a kliens (a honlap látogatójának a böngészője) és a szerver (a honlapot kiszolgáló tárhely) között.

Ügyfélszolgálat

Amennyiben kérdése van, kérjük, keresse fel ügyfélszolgálatunk.

Telefonon
Hétfőtől - Péntekig: 08:00 - 20:00
Szombaton: 09:00 - 14:00

Németh Mónika | +36 30 422 9550

A kiszállításokért a Magyar Posta Zrt. - MPL Futárszolgálat a felelős.
A csomagok nyomonkövetése itt érhető el a rendszer által kiküldött azonosítóval.

Ügyfélszolgálati e-mail: info@globalisvilag.com
Rendeléssel kapcsolatos ügyintézés: rendeles@globalisvilag.com
Médiaajánlat: sales@globalisvilag.com