Vipers – feltörekvő zenekar került fókuszba

Kitartóak, sikeresek, törekvőek és az álmaikért küzdenek. A zene az életük, s ezt már 4 éve közvetítik közönségüknek. Legyünk egyre többen, akik az álmaikat helyezik előtérbe, hiszen itt az élő példa, hogy lehet sikeres egy vidékről induló csapat.

Betörni a médiapiacra azt gondolom a legnehezebb feladatok egyike, azonban  Vipers zenekar sikerrel veszi az akadályokat, hiszen ismertségük egyre csak nő. Saját dalaikkal egyre nagyobb sikert aratnak. Olvashatjuk az interjúban, mely mkirz.webnode.hu tett közzé először.

Kövessétek a Facebookon, hogy miharabb értesüljetek a legújabb koncert helyszínekről! @viperszenekar

– Mikor és hol alakult a zenekar?
2013-ban alakultunk Pannonhalmán. A jelenlegi felállás : Tóth Béla – gitár, ének Horváth Krisztián – basszusgitár, vokál Horváth Zoltán – dob Szabó Tamás – gitár

– Mi késztetett arra benneteket, hogy zenekart alapítsatok?
(Tóth Béla): – Zoli és Krisztián előzőleg még nem játszott zenekarban, ők ki akarták próbálni a zenélést egy bandában, közönség előtt. Én már több, mint húsz éve gitározom, régebben Budapesten laktam, ott is volt zenekarom, és mikor Pannonhalmára költöztem, szerettem volna folytatni a zenélést. Így hirdetést adtam fel, és rám talált Gácsig Sanyi, az akkori énekes. Ő 2014 elején kivált a zenekarból, és én vettem át az énekesi posztot. Boros Lali is velünk játszott akkor még, ő volt a másik gitáros. Ő 2016-ban vált ki, az ő helyére jött Szabó Tamás. Reméljük, ez már a végleges felállás.

– Kinek a fejéből pattant ki a „Vipers”, mint zenekari név?
Gácsig Sanyi találta ki annak idején, de már nem emlékszünk, mi volt az oka.

– Közösen írjátok a számokat vagy külön-külön?
Közösen megírjuk a dalokat, mindenki hozzáteszi a magáét. Ha megvan, rögzítünk egy demót, amit mindenki megtanul.

– Ha jól tudom, eddig még nem jelent meg lemezetek, de az interneten megtalálható néhány Vipers szám. Gondoltatok arra, hogy egyszer kiadjátok ezeket a számokat, vagy már egy hamarosan megjelenő lemez számait hallgathatja a Nagyérdemű Közönség?
Szeretnénk kiadni a dalainkat, de egyelőre nem állnak rendelkezésünkre az anyagiak.

– Hogyan épül fel egy koncertetek? Saját számok, illetve feldolgozások?
Régebben túlsúlyban voltak a feldolgozások, de minél több saját dalunk készül el, annál nagyobb hangsúlyt kapnak a koncerteken. Mostanság 80%-ban saját dalokat játszunk. A cél a csak saját számokból álló koncert.

– Mit vártatok a 2016-os szezontól? Sikerült elérni, teljesíteni a céljaitokat?
Az év első felében elég sok fellépésünk volt, nyártól inkább a dalszerzésre koncentráltunk, tehát igen, sikerült teljesíteni a kitűzött célokat. Még az sem okozott nagy gondot, hogy össze kellett szoknunk az új taggal, szerencsére könnyen ment.

– Mit terveztetek 2017-re?
Minél több új dalt szeretnénk készíteni, és elmenni a lehető legtöbb bulira, amennyi csak belefér az időnkbe.

– Mikor találkozhat veletek a közönség?
Ami jelenleg biztosnak tűnik: – április elején Pannonhalmán, a Kartel sörözőben – május 27-én Újrónafő, Remény fesztivál – nyáron kinéz még Zirc és Esztergom, valamint a pannonhlami Pándzsa főzőverseny, június 24-én – szeptember 9, Bakonypéterd, Rockszombat a művházban.

GALÉRIA

 

Németh Mónika

Németh Mónikának hívnak, 27 éves vagyok a Globális Világ magazin alapítója és szerkesztője. Magazinomban elsősorban a lélek megértésen keresztül ismerkedem a világgal, és az energiák tudatos irányítására törekszem általa. Tanulom mindennap, és a Globális Világ lett a tankönyvem. Gyarapodjunk együtt mindennap (!) Szeretettel <3

No Comments Yet

Comments are closed

Impresszum

Tulajdonos: Németh Mónika, Konecsny Ágoston Pál
Az oldal üzemeltetője: GV Média | Egyéni vállalkozás
Adó.sz: 67916744-2-28
Nyilvántartási szám: 50945638
Nyilvántartási szám: NAIH-109471/2016
ÁSZF | Adatvédelmi nyilatkozat

A bankkártyás fizetés biztonságát az SSL védelem garantálja. Biztonságos fizetési felületet.

Fizetés

Weboldalunk SSL tanúsítvánnyal rendelkezik.

A bankkártya adataidat soha nem ismerjük meg és mi nem tároljuk. A fizetésért egy PayPal tulajdonában álló cég felel, a Braintree. Így biztos lehetsz benne, hogy minden adatod biztonságban marad, hiszen a PayPal neve garancia. Az SSL vagy a teljes nevén a Secure Socket Layer egy olyan protokoll, amely a webböngészés alatt biztosítja a biztonságos kommunikációt a kliens (a honlap látogatójának a böngészője) és a szerver (a honlapot kiszolgáló tárhely) között.

Ügyfélszolgálat

Amennyiben kérdése van, kérjük, keresse fel ügyfélszolgálatunk.

Telefonon
Hétfőtől - Péntekig: 08:00 - 20:00
Szombaton: 09:00 - 14:00

Németh Mónika | +36 30 422 9550

A kiszállításokért a Magyar Posta Zrt. - MPL Futárszolgálat a felelős.
A csomagok nyomonkövetése itt érhető el a rendszer által kiküldött azonosítóval.

Ügyfélszolgálati e-mail: info@globalisvilag.com
Rendeléssel kapcsolatos ügyintézés: rendeles@globalisvilag.com
Médiaajánlat: sales@globalisvilag.com