Milyennek látnak téged a pasik?

Egy díva vagy, aki tiszteletet parancsoló megjelenésével hengerel? Vagy egy bolondos játszótárs, aki minden őrültségre kapható? Ha kitöltöd a most következő kvízt, megtudod, milyennek látnak téged a férfiak.

Igen, tudjuk, hogy nem szép dolog a sztereotipizálás, de lássuk be, az emberi agy már csak olyan, hogy szeret sémákban gondolkodni, így egyszerűsítve saját maga számára a világ dolgainak érzékelését. Nincs ez másképp a férfi-nő kapcsolatokban sem. Vannak pasik, akiket inkább neveznénk szívdöglesztőnek, mások meg kisfiús bájukkal vagy éppen az intelligenciájukkal vesznek le minket a lábunkról. Fordított esetben ugyanígy: Biztos mindenkinek megvan fejben a nagybetűs NŐ, aki úgy vonul, akár egy dáma, mindig tökéletes a frizurája és a sminkje, és olyan stílusmalőr nála sosem fordulhat elő, hogy a cipője és a táskája eltérő árnyalatú lenne. És vannak nők, akik a tekintélyt parancsoló elegancia helyett inkább a természetességükkel bűvölik el a férfiakat, mert igazi konyhatündérek, melegszívűek és megértőek, azt sugározzák, hogy ők az ideális otthon megteremtői. És még sorolhatnánk. Vajon te melyik típusba tartozol? Ebből a kvízből megtudod.

No Comments Yet

Comments are closed

Impresszum

Tulajdonos: Németh Mónika, Konecsny Ágoston Pál
Az oldal üzemeltetője: GV Média | Egyéni vállalkozás
Adó.sz: 67916744-2-28
Nyilvántartási szám: 50945638
Nyilvántartási szám: NAIH-109471/2016
ÁSZF | Adatvédelmi nyilatkozat

A bankkártyás fizetés biztonságát az SSL védelem garantálja. Biztonságos fizetési felületet.

Fizetés

Weboldalunk SSL tanúsítvánnyal rendelkezik.

A bankkártya adataidat soha nem ismerjük meg és mi nem tároljuk. A fizetésért egy PayPal tulajdonában álló cég felel, a Braintree. Így biztos lehetsz benne, hogy minden adatod biztonságban marad, hiszen a PayPal neve garancia. Az SSL vagy a teljes nevén a Secure Socket Layer egy olyan protokoll, amely a webböngészés alatt biztosítja a biztonságos kommunikációt a kliens (a honlap látogatójának a böngészője) és a szerver (a honlapot kiszolgáló tárhely) között.

Ügyfélszolgálat

Amennyiben kérdése van, kérjük, keresse fel ügyfélszolgálatunk.

Telefonon
Hétfőtől - Péntekig: 08:00 - 20:00
Szombaton: 09:00 - 14:00

Németh Mónika | +36 30 422 9550

A kiszállításokért a Magyar Posta Zrt. - MPL Futárszolgálat a felelős.
A csomagok nyomonkövetése itt érhető el a rendszer által kiküldött azonosítóval.

Ügyfélszolgálati e-mail: info@globalisvilag.com
Rendeléssel kapcsolatos ügyintézés: rendeles@globalisvilag.com
Médiaajánlat: sales@globalisvilag.com