Én vagyok prűd, vagy a “kinyalnálak” egy elfogadott udvarlási forma?

Én nem értem, de a mai férfiak valamiért szeretnek nyalni. Furcsa mód azonban nem a nyarat várják, hogy nyalhassanak, hanem egész évben űznék ezt a tevékenységet. És bár azt hiszik: ennek hangoztatásával nekünk nyalnak, sokuk nem is gondolja, hogy így nem nyalja be magát nálunk, nőknél.

A nyalás ugyanis egy teljesen intim dolog. Azt ki kell érdemelni, és az sem árt, ha mind a két fél élvezi ezt a tevékenységet. Mert vannak ugyan nők, akik odavannak az ilyen kényeztetésért, de azért akadnak olyanok is szép számmal, akik megrettennek ennek még a gondolatától is.

Köszönjük a cikket a she.hu -nak!

Egy nő legyen szajha az ágyban, szakács a konyhában, úrinő a társaságban

Az ismerkedés korai fázisában tehát a “nyalnám a hangodat” és a “kinyalnálak, de úgy rendesen” típusú, udvarlási szándékkal tett üzenetek pont az ellenkező hatást váltják ki jól nevelt úrinőkben.

Forrás: iStockphoto/mediaphotos

Márpedig gondolom, azért ti ilyenre vágytok, még akkor is, ha valljátok: egy nő legyen szajha az ágyban, szakács a konyhában, úrinő a társaságban. És akárhogy is nézem, megismerkedésetek kezdetén ti még csak a társasági fázisban tartotok.Így joggal várhatja el a nő, hogy ti is úriemberként viselkedjetek.

Nálad csak mocskos szavakra indul a hancúr?

Megértem én, hogy felizgat benneteket a tudat: az éterben valahol egy nő olvassa a mocskos fantáziátok közönséges termékeit, és már csupán erre is mereven ágaskodik a falloszotok.

Na, de álljon már meg a menet!

Hiába gondoljátok, hogy ezzel már el is kezdődött a hancúr. Mert ki fog veletek foglalkozni, ha már rögtön az elején alpári a szövegetek? Vagy nektek kellene egy olyan kanca, amelyik hangosan nyerít örömében, és rögtön felétek fordul farral, ha ilyen trágár módon közelítenek hozzá azonnal az elején?

Ajánló:

Apád is így nyalt be anyádnak?

Nekem ugyan nem kéne ilyen csődör! Az enyém ne így udvaroljon! Apátok szerintetek így nyalt be anyátoknak? Kérdezzétek meg a mutert, vajon ő ilyen fedezőmének közt rohangált-e annak idején, mint amilyennek ti mutatjátok most magatokat?

Muszáj lesüllyedni már az első lépéseknél ösztönlények szintjére, hogy rögtön kielégítsétek perverz vágyaitokat?

Forrás: Getty Images/Gilaxia

Vannak a szexualitásnak különböző fajtái, például: szeretkezés, vad és állatias szex. Nem hinném, hogy rögtön a legvadabbal kell indítanotok! Ha mégis így tesztek, nem felkorbácsoltok, hanem lelomboztok bennünket. Azaz gyönyört így nem szereztek nekünk.

Széptevéssel többre mentek

Legyetek már kicsit okosabbak és türelmesebbek! Higgyétek el: megtérülnek a belénk fektetett, igényesen megfogalmazott mondataitok. Tegyétek egy kicsit nekünk a szépet!Ugye milyen kifejező már maga a szó is: széptevés? Magában foglalja mindazt, amit elvárunk. Szépet tegyetek nekünk, mind szavakkal, mind tettekkel, és mi hálásak leszünk. Hálásabbak, mint azt hinnétek!

Ha tehát szeretnétek mindenképpen nyalni, akkor így nyaljátok be magatokat nálunk!

Könyvajánló:

Globálisvilág | Forrás: she.hu | Szerző: Paládi Panni

No Comments Yet

Comments are closed

Impresszum

Tulajdonos: Németh Mónika, Konecsny Ágoston Pál
Az oldal üzemeltetője: GV Média | Egyéni vállalkozás
Adó.sz: 67916744-2-28
Nyilvántartási szám: 50945638
Nyilvántartási szám: NAIH-109471/2016
ÁSZF | Adatvédelmi nyilatkozat

A bankkártyás fizetés biztonságát az SSL védelem garantálja. Biztonságos fizetési felületet.

Fizetés

Weboldalunk SSL tanúsítvánnyal rendelkezik.

A bankkártya adataidat soha nem ismerjük meg és mi nem tároljuk. A fizetésért egy PayPal tulajdonában álló cég felel, a Braintree. Így biztos lehetsz benne, hogy minden adatod biztonságban marad, hiszen a PayPal neve garancia. Az SSL vagy a teljes nevén a Secure Socket Layer egy olyan protokoll, amely a webböngészés alatt biztosítja a biztonságos kommunikációt a kliens (a honlap látogatójának a böngészője) és a szerver (a honlapot kiszolgáló tárhely) között.

Ügyfélszolgálat

Amennyiben kérdése van, kérjük, keresse fel ügyfélszolgálatunk.

Telefonon
Hétfőtől - Péntekig: 08:00 - 20:00
Szombaton: 09:00 - 14:00

Németh Mónika | +36 30 422 9550

A kiszállításokért a Magyar Posta Zrt. - MPL Futárszolgálat a felelős.
A csomagok nyomonkövetése itt érhető el a rendszer által kiküldött azonosítóval.

Ügyfélszolgálati e-mail: info@globalisvilag.com
Rendeléssel kapcsolatos ügyintézés: rendeles@globalisvilag.com
Médiaajánlat: sales@globalisvilag.com