Soha ne fogadd el a rossz kávét, a hamis barátságot, és egy nem megfelelő férfi közeledését!

A különbözőség néha egy igen kellemetlen dolog! Az emberek azt szeretnék, ha mindenki azon a véleményen lenne, mint ők maguk, hogy mindenki értsen egyet, és fogadja el őket, változtatás nélkül úgy, ahogy vannak.

Vannak bizonyos területek az életben, ahol nem előny a középszerűség. Ha csak a langyos, poshadt vízbe halászunk, és várunk, anélkül, hogy tennénk valamit, csak egy középszerű eredményt érhetünk el, esetleg.

Az igazi sikerekért keményen meg kell dolgozni, azok nem maguktól jönnek. Soha ne érjük be a középszerűséggel, legyünk jók, nagyon jók, és majd a legjobbak. És ezért dolgozzunk is meg! Ha valamiben hiszünk, akkor az sikerülni is fog. Menjünk egyenesen, és kitartóan a kitűzött cél felé, ne érdekeljen mások negatív, vagy lekicsinylő véleménye.

 

Könyvajánló

Találd meg a lelkitársadat!

Ha azon aggódunk, hogy mások mit fognak gondolni rólunk, hogy kilógunk a sorból, akkor soha nem merünk lépni, mindig egy átlagos sorban fogunk álldogálni egész életünkben, arra várva, hogy majd a körülmények megváltozzanak, és tovább tudunk lépni.

Ha nyugodt, és unalmas életre vágyunk nyugodtan álldogáljunk csak a jól kitaposott, biztonságos sorban. Az, hogy mit gondolnak, hisznek, vagy éreznek más emberek, nem a mi dolgunk. Nem szabad állandóan mások elvárásai szerint élnünk, hiszen ettől még nem fog kiteljesedni, és sikeressé válni az életünk. Változtatni tudunk a szemléletünkön, és hozzáállásunkon, ez a két legfontosabb dolog, amit meg kell tennünk annak érdekében, hogy sikeresebbek, és boldogabbak legyünk.

Ha gyakran vagyunk olyan emberek társaságában, akik visszahúznak, vagy túlságosan negatívak, változtassunk. Rajtunk múlik, hogy milyen emberekkel vesszük körbe magunk.

Soha ne fogadjunk el gyenge minőségű kávét. Még, ha rá is kell fizessünk, legyünk annyira igényesek magunkkal szemben, hiszen megérdemeljük. Megérdemeljük, hogy egy boldogabb életet éljünk!

Az élet túl rövid ahhoz, hogy a rossz dolgokra pazaroljuk az energiáinkat. Ne legyünk közömbösek, koncentráljunk arra, hogy, mit tehetünk annak érdekében, hogy boldogabbak lehessünk!

GlobálisVilág | Forrás: alternativegeszseg.hu

Németh Mónika

Németh Mónikának hívnak, 27 éves vagyok a Globális Világ magazin alapítója és szerkesztője. Magazinomban elsősorban a lélek megértésen keresztül ismerkedem a világgal, és az energiák tudatos irányítására törekszem általa. Tanulom mindennap, és a Globális Világ lett a tankönyvem. Gyarapodjunk együtt mindennap (!) Szeretettel <3

No Comments Yet

Comments are closed

Impresszum

Tulajdonos: Németh Mónika, Konecsny Ágoston Pál
Az oldal üzemeltetője: GV Média | Egyéni vállalkozás
Adó.sz: 67916744-2-28
Nyilvántartási szám: 50945638
Nyilvántartási szám: NAIH-109471/2016
ÁSZF | Adatvédelmi nyilatkozat

A bankkártyás fizetés biztonságát az SSL védelem garantálja. Biztonságos fizetési felületet.

Fizetés

Weboldalunk SSL tanúsítvánnyal rendelkezik.

A bankkártya adataidat soha nem ismerjük meg és mi nem tároljuk. A fizetésért egy PayPal tulajdonában álló cég felel, a Braintree. Így biztos lehetsz benne, hogy minden adatod biztonságban marad, hiszen a PayPal neve garancia. Az SSL vagy a teljes nevén a Secure Socket Layer egy olyan protokoll, amely a webböngészés alatt biztosítja a biztonságos kommunikációt a kliens (a honlap látogatójának a böngészője) és a szerver (a honlapot kiszolgáló tárhely) között.

Ügyfélszolgálat

Amennyiben kérdése van, kérjük, keresse fel ügyfélszolgálatunk.

Telefonon
Hétfőtől - Péntekig: 08:00 - 20:00
Szombaton: 09:00 - 14:00

Németh Mónika | +36 30 422 9550

A kiszállításokért a Magyar Posta Zrt. - MPL Futárszolgálat a felelős.
A csomagok nyomonkövetése itt érhető el a rendszer által kiküldött azonosítóval.

Ügyfélszolgálati e-mail: info@globalisvilag.com
Rendeléssel kapcsolatos ügyintézés: rendeles@globalisvilag.com
Médiaajánlat: sales@globalisvilag.com