A négy kabbalista erény

A spirituális szemlélet vonatkozásában minden egyes individuum egyéni eset – általános sémák alapján senkit nem lehet megítélni. A fejlődés változatai vég-telenek. A lelki gyakorlatok módszereivel kevésbé fájdalmas síkokra emelhető a fizikai sík gátrendszere, de vannak tapasztalatok, amelyeket csak az anyagban lehet átélni. Bizonyos kötések egyedül a tudattalan mélységében oldhatók ki. Azok, akiket karmájuk sajátos, fájdalmas tapasztalatok megszerzésére ítél, szinténkönnyebben jutnak el a transzcendens valóság csontba hatoló eredményeihez. E mágikus energia áthatja, átalakítja őket. Úgy, ahogyan a természet zseniális folya mata megy végbe a lét nagy misztériumában.Szembe kell néznünk azonban a ténnyel, hogy önnön gyökereinkhez való visszahatolásunk pozitúrájával varázslatos energiákat idézünk, de azok is teret-időt átmetsző lendülettel hatolnak felénk.

Beleolvasó

A Nevek Mágiája by Édesvíz Kiadó on Scribd

 

Ez annyit jelent, hogy az Önvalónk köré emelkedő matéria barikádjait hatalmas erők ostromolják. Bábel tornyainkat állandóan utópisztikus sugárzások villámai sújtják. E benső Armageddon döntő ütközetekre kényszerít bennünket.Ne feledkezzünk meg arról, hogy fény és sötétség találkozásánál minden esetben robbanás következik be. Itt olyan feszítőerőről van szó, amelyet a magasabb érte-lem irányít. E mágus helyezi be az anyag sziklái közé aketyegő bombát. Ami végbemegy, az nem egyéb, mintaz ember labirintusaiban rejlő értékek felszabadítása. Az ősnépek ciklopszépítkezései olyan energiák fel-használására utalnak, amelyeket nem emberi mecha-nizmusok, hanem mágikus akaraterő irányított. A titkos hagyomány legendái óriási kőtömbök levitációjáról beszélnek. Ezek megközelíthetetlen magasságokba lendültek fel, súlytalanná válva. E magasságokba sem akkor, sem most nem vezetnek járható utak. Hogy ez valójában így volt-e, e ponton nem vitatjuk. A gondolatmaga azonban olyan realitásból fakad, amely az emberiség emlékezetének időtlen feljegyzései közé tartozik. Erre céloz Jézus, amikor azt mondja: „Ha csak akkorahitetek volna, mint egy mustármag, hegyeket mozdít-hatnátok meg vele.”E közös tanulmányok, praktikus kísérletek titkos neveket idéző operációk alatt személyiségünk, karmánk kőtömbjeit próbáljuk megemelni olyan módszerekkel, amelyekkel az egyedül lehetséges. Receptjeiket a mentális alkímia őrzi. Mantráikat a hermetikus filozófia analógiái zárják magukba. Gyakorlataikat a messianizmus örök misztériumai játsszák le előttünk mindennapjaink, álmaink beavatásai során, az áldozat mágiájának jelbeszédével. A négy okkult erény – „tudni” ,„merni”, „akarni”,„hallgatni” – a kabbala négy alaptétele.

Irány az üzlet

 

Németh Mónika

Németh Mónikának hívnak, 27 éves vagyok a Globális Világ magazin alapítója és szerkesztője. Magazinomban elsősorban a lélek megértésen keresztül ismerkedem a világgal, és az energiák tudatos irányítására törekszem általa. Tanulom mindennap, és a Globális Világ lett a tankönyvem. Gyarapodjunk együtt mindennap (!) Szeretettel <3

No Comments Yet

Comments are closed

Impresszum

Tulajdonos: Németh Mónika, Konecsny Ágoston Pál
Az oldal üzemeltetője: GV Média | Egyéni vállalkozás
Adó.sz: 67916744-2-28
Nyilvántartási szám: 50945638
Nyilvántartási szám: NAIH-109471/2016
ÁSZF | Adatvédelmi nyilatkozat

A bankkártyás fizetés biztonságát az SSL védelem garantálja. Biztonságos fizetési felületet.

Fizetés

Weboldalunk SSL tanúsítvánnyal rendelkezik.

A bankkártya adataidat soha nem ismerjük meg és mi nem tároljuk. A fizetésért egy PayPal tulajdonában álló cég felel, a Braintree. Így biztos lehetsz benne, hogy minden adatod biztonságban marad, hiszen a PayPal neve garancia. Az SSL vagy a teljes nevén a Secure Socket Layer egy olyan protokoll, amely a webböngészés alatt biztosítja a biztonságos kommunikációt a kliens (a honlap látogatójának a böngészője) és a szerver (a honlapot kiszolgáló tárhely) között.

Ügyfélszolgálat

Amennyiben kérdése van, kérjük, keresse fel ügyfélszolgálatunk.

Telefonon
Hétfőtől - Péntekig: 08:00 - 20:00
Szombaton: 09:00 - 14:00

Németh Mónika | +36 30 422 9550

A kiszállításokért a Magyar Posta Zrt. - MPL Futárszolgálat a felelős.
A csomagok nyomonkövetése itt érhető el a rendszer által kiküldött azonosítóval.

Ügyfélszolgálati e-mail: info@globalisvilag.com
Rendeléssel kapcsolatos ügyintézés: rendeles@globalisvilag.com
Médiaajánlat: sales@globalisvilag.com