Mágikus növények, amik védelmezik otthonod!

Őseink is tudták, hogy a növények nemcsak dekorációs célra ill. ételeink ízesítésére, fogyasztásra szolgálnak, hanem különleges rezgésük által védelmet is nyújthatnak otthonunknak. Távol tartva a negatív energiákat és erőket házunktól és lakóitól.

Ha szeretnéd, hogy otthonodtól távol maradjanak a bajok, és a negatív erők, energiák, akkor ültesd el kertedbe, ill. helyezd el házadba, lakásodba a következő növényeket:

Akácfa

Az akácfa olyan, mint egy transzformátor. Magába szívja a negatív energiákat és pozitívvá alakítja őket. Így áramoltatja át magán keresztül a kapott energiákat, feltöltve környezetét pozitív erővel. Az élet, termékenység szimbóluma.

Kányafa

A női erő szimbóluma. Védelmezi a szerelmet, a férfi női kapcsolatokat. Erős, védelmező talizmán, ami semlegesíti a negatív erők, rossz kívánságok hatását.

Páfrány

A növények királya. Különleges erejével teljesíti a lehetetlennek tűnő vágyainkat is. Ha szárított formában a pénztárcádba teszed, vagy más módon magadnál hordod, megvédelmez a negatív erőktől illetve segít, hogy sikeres legyél a munkádban, és anyagi biztonságban élj.

Komló

A termékenység, bőség, jólét megtestesítője. Távol tartja a szegénységet, és gyermektelenséget a háztól. Fiatal házasoknak sokat segít, hogy gyermekáldásban és anyagi javakban bővelkedjenek.

Tölgy

Az erő és szilárdság jelképe. Védelmez attól, hogy rossz útra térj, védelmez a rossz döntésektől, negatív befolyástól. Talizmánként magadnál hordva termését (makk) megvédelmez minden bajtól, és segít, hogy mindig a jó úton járj.

Kapor

Az ókorban szárított formában zacskókban lógatták az ajtók felé. Úgy tartották, hogy azok az emberek, akik ártó szándékkal jönnek, nem tudják átlépni a küszöböt. Nagy erejű védelmező amulett.

Menta

Távol tartja a gonosz erőket, szellemeket. Sikert és gazdagságot vonz magához, és védelmezi annak meglétét.

Fokhagyma

Távol tartja a negatív erőket, rossz kívánságokat, rossz gondolatokat, a bút és a bánatot a háztól. A népi hiedelem szerint a családi boldogságot is magához vonzza.

Csalán

Erős védelmező hatása miatt távol tartja a tolvajokat, betörőket a háztól. Szárított levelét is szét szórhatjuk az udvaron, a ház körül. Minden más növény erejét felerősíti.

GlobálisVilág | Forrás: joportal.hu

No Comments Yet

Comments are closed

Impresszum

Tulajdonos: Németh Mónika, Konecsny Ágoston Pál
Az oldal üzemeltetője: GV Média | Egyéni vállalkozás
Adó.sz: 67916744-2-28
Nyilvántartási szám: 50945638
Nyilvántartási szám: NAIH-109471/2016
ÁSZF | Adatvédelmi nyilatkozat

A bankkártyás fizetés biztonságát az SSL védelem garantálja. Biztonságos fizetési felületet.

Fizetés

Weboldalunk SSL tanúsítvánnyal rendelkezik.

A bankkártya adataidat soha nem ismerjük meg és mi nem tároljuk. A fizetésért egy PayPal tulajdonában álló cég felel, a Braintree. Így biztos lehetsz benne, hogy minden adatod biztonságban marad, hiszen a PayPal neve garancia. Az SSL vagy a teljes nevén a Secure Socket Layer egy olyan protokoll, amely a webböngészés alatt biztosítja a biztonságos kommunikációt a kliens (a honlap látogatójának a böngészője) és a szerver (a honlapot kiszolgáló tárhely) között.

Ügyfélszolgálat

Amennyiben kérdése van, kérjük, keresse fel ügyfélszolgálatunk.

Telefonon
Hétfőtől - Péntekig: 08:00 - 20:00
Szombaton: 09:00 - 14:00

Németh Mónika | +36 30 422 9550

A kiszállításokért a Magyar Posta Zrt. - MPL Futárszolgálat a felelős.
A csomagok nyomonkövetése itt érhető el a rendszer által kiküldött azonosítóval.

Ügyfélszolgálati e-mail: info@globalisvilag.com
Rendeléssel kapcsolatos ügyintézés: rendeles@globalisvilag.com
Médiaajánlat: sales@globalisvilag.com