Milyen a balett-táncos élete a kulisszák mögött? – Fotósorozat

A balett világa egy kívülálló számára igazán különleges dimenzió. De az orosz balett-táncos, Darian Volkova azoknak is betekintést enged a kulisszák mögé, akik még soha nem jártak a bársonyfüggöny mögött.

A cikket köszönjük a szinhaz.org-nak!

Darian Volkova éveken át a Hermitage Theatre tánckarát erősítette, de ma már szabadúszó táncosként járja a világot. Bár tudja, hogy a társulati tagság rangot is jelent, saját bevallása szerint, most szívesen utazik, mert így új hivatásának, a fotózásnak is tud hódolni.

“A férjem fotográfus. Mindig szerettem nézni, amikor Sasha dolgozik és azt gondoltam “ezt én is tudnám csinálni”. Kaptam tőle egy fényképezőgépet és aztán minden pénzemet ráköltöttem, mert a film vásárlás szerepelt az elsőként a listámon, hiszen én mindent megörökítettem. Aztán Sasha egyszer megkérdezte, “miért nem fényképezek balettet?”. Egy egész éven át gondolkodtam az ötleten és 2013-ban megtettem az első lépéseket afelé, hogy balett-fotós váljon belőlem. Akkoriban nem gondoltam ezt komolyan. Most már tudom, hogy sokmindent kifejezhetek a tánccal, de a fényképezés egészen más perspektívát ad nekem. A fotózás a menekülőút számomra. Segít leküzdeni a fáradtságot és megragadni a pillanatot. És ami a legfontosabb: lehetőséget ad arra, hogy különböző emberekkel kerüljek kapcsolatba – erre egy balett táncosnak ritkán van módja” – írja honlapján Darian, aki rengeteg képet készít a turnék során.

Követői az Instagramon az ő szemével nézhetik a balett világát.

A fotók forrása: Instagram/Darian Volkova

GlobálisVilág | Forrás: szinhaz.org

Németh Mónika

Németh Mónikának hívnak, 27 éves vagyok a Globális Világ magazin alapítója és szerkesztője. Magazinomban elsősorban a lélek megértésen keresztül ismerkedem a világgal, és az energiák tudatos irányítására törekszem általa. Tanulom mindennap, és a Globális Világ lett a tankönyvem. Gyarapodjunk együtt mindennap (!) Szeretettel <3

No Comments Yet

Comments are closed

Impresszum

Tulajdonos: Németh Mónika, Konecsny Ágoston Pál
Az oldal üzemeltetője: GV Média | Egyéni vállalkozás
Adó.sz: 67916744-2-28
Nyilvántartási szám: 50945638
Nyilvántartási szám: NAIH-109471/2016
ÁSZF | Adatvédelmi nyilatkozat

A bankkártyás fizetés biztonságát az SSL védelem garantálja. Biztonságos fizetési felületet.

Fizetés

Weboldalunk SSL tanúsítvánnyal rendelkezik.

A bankkártya adataidat soha nem ismerjük meg és mi nem tároljuk. A fizetésért egy PayPal tulajdonában álló cég felel, a Braintree. Így biztos lehetsz benne, hogy minden adatod biztonságban marad, hiszen a PayPal neve garancia. Az SSL vagy a teljes nevén a Secure Socket Layer egy olyan protokoll, amely a webböngészés alatt biztosítja a biztonságos kommunikációt a kliens (a honlap látogatójának a böngészője) és a szerver (a honlapot kiszolgáló tárhely) között.

Ügyfélszolgálat

Amennyiben kérdése van, kérjük, keresse fel ügyfélszolgálatunk.

Telefonon
Hétfőtől - Péntekig: 08:00 - 20:00
Szombaton: 09:00 - 14:00

Németh Mónika | +36 30 422 9550

A kiszállításokért a Magyar Posta Zrt. - MPL Futárszolgálat a felelős.
A csomagok nyomonkövetése itt érhető el a rendszer által kiküldött azonosítóval.

Ügyfélszolgálati e-mail: info@globalisvilag.com
Rendeléssel kapcsolatos ügyintézés: rendeles@globalisvilag.com
Médiaajánlat: sales@globalisvilag.com