6 Feng Shui TIPP, hogy bevonzzuk életünkbe a bőséget és a szeretetet!

Feng Shui filozófia szerint, minden ami körülvesz bennünket, energiát bocsát ki magából, amely hatással van az életünkre, a sikereinkre, a szerencsénkre, a közérzetünkre, a szeretetünkre. Azonban, ha a Feng Shui alapján rendezzük be a lakásunkat, akkor a negatív energiákat háttérbe szoríthatjuk, a bőséget, szeretetet, szerencsét hozó energiák meg előtérbe kerülhetnek.

Fotó: Pixabay.com
Most bemutatunk 6 olyan módszert, aminek köszönhetően jobban fogjuk érezni magunkat odahaza.

1. A nappalit úgy alakítsuk ki, hogy kedvezzen a jó beszélgetéseknek

Az egyik nagy hiba, amikor berendezzük a nappalit, hogy a bútorokat, ülő alkalmatosságokat úgy helyezzük el, hogy nem kedvez a kapcsolatteremtésnek, beszélgetésnek. Érdemes egy kanapét, vagy pár fotelt a szoba közepébe tenni, és ne mindent a fal mellé szorítani. Minél barátságosabb, közvetlenebb, kellemesebb légteret teremtünk a nappalinkban, annál jobb lesz a hangulat otthonunkban.

2. Tartsunk rendet a konyhapulton

Suzanne Metzger, Feng Shui lakberendező szerint a konyhapultunk elárulja, hogy milyen pénzügyi képességekkel rendelkezünk. Amennyiben a konyhában rend és tisztaság van, úgy a pénzügyek, és a bőség terén sincs gondunk. Viszont ha káosz uralkodik a konyhában, minden szanaszét hever, akkor cselekedni kell, mert különben az anyagiak terén kellemetlenségek adódhatnak.

3. Mindenből két darabot vásároljunk

Érdemes például éjjeliszekrényből, fotelből, székből kettőt vásárolni, mert ezzel könnyebben bevonzhatjuk életünkbe a jólétet, a szeretetet – véli Laura Benko, a holisztikus lakberendezés szakértője. Ne tegyünk be egy széket a sarokba, ne vásároljunk egy darab éjjeliszekrényt, hanem párba használjuk ezeket a bútorokat, így pozitív és előnyös energiákat vonzhatunk be.

4. Adjunk vöröses, lilás, vagy zöldes színt lakásunknak

A színeknek nagyon nagy hatásuk van. Például a vörös energiát ad, dominánssá tesz, a lila és a zöld pedig segít bevonzani a jólétet, a bőséget az életünkbe. Fontos viszont, hogy ne vad, hanem inkább természetes színerősséget válasszunk, ami első ránézésre pozitív érzést vált ki belőlünk. De ha az adott szín mégsem tetszik a falakon, fessük ki újra a lakást, hiszen az a legfontosabb, hogy jól érezzük magunkat benne.

5. A hálószoba berendezésekor a hangsúly a kényelmen kell legyen

A legfontosabb szempont a hálószoba berendezésekor, hogy kényelmes legyen, hogy jól érezzük magunkat, legyen szó alvásról, pihenésről, olvasásról, vagy romantikáról. Ha egybe van nyitva a lakásunk, tehát nincsenek térelválasztó falak, a hálószobát mindenképp válasszuk le egy függönnyel, mert ez egy meglehetősen személyes, intim terület. Az ágyat a legjobb, ha az ajtóval szembe helyezzük el, hogy lássuk, ha valaki bejön a szobába. Az ágy két szélén lévő éjjeliszekrény pedig a harmóniát és szimmetriát jelképezi, így azok is fontos kellékek egy harmonikus hálószoba berendezésének.

6. Helyezzünk el szobanövényeket

A Feng Shui szerint a növények az életet, az új kezdetet és a fejlődést szimbolizálják. Emellett oxigénnel látják el a lakást, méregtelenítik a légteret, és jó közérzetet teremtenek. Ilyen szobanövény például a bambusz, az orchidea, a fikusz.

GlobálisVilág | Forrás: spirituális.tippek.net

Németh Mónika

Németh Mónikának hívnak, 27 éves vagyok a Globális Világ magazin alapítója és szerkesztője. Magazinomban elsősorban a lélek megértésen keresztül ismerkedem a világgal, és az energiák tudatos irányítására törekszem általa. Tanulom mindennap, és a Globális Világ lett a tankönyvem. Gyarapodjunk együtt mindennap (!) Szeretettel <3

No Comments Yet

Comments are closed

Impresszum

Tulajdonos: Németh Mónika, Konecsny Ágoston Pál
Az oldal üzemeltetője: GV Média | Egyéni vállalkozás
Adó.sz: 67916744-2-28
Nyilvántartási szám: 50945638
Nyilvántartási szám: NAIH-109471/2016
ÁSZF | Adatvédelmi nyilatkozat

A bankkártyás fizetés biztonságát az SSL védelem garantálja. Biztonságos fizetési felületet.

Fizetés

Weboldalunk SSL tanúsítvánnyal rendelkezik.

A bankkártya adataidat soha nem ismerjük meg és mi nem tároljuk. A fizetésért egy PayPal tulajdonában álló cég felel, a Braintree. Így biztos lehetsz benne, hogy minden adatod biztonságban marad, hiszen a PayPal neve garancia. Az SSL vagy a teljes nevén a Secure Socket Layer egy olyan protokoll, amely a webböngészés alatt biztosítja a biztonságos kommunikációt a kliens (a honlap látogatójának a böngészője) és a szerver (a honlapot kiszolgáló tárhely) között.

Ügyfélszolgálat

Amennyiben kérdése van, kérjük, keresse fel ügyfélszolgálatunk.

Telefonon
Hétfőtől - Péntekig: 08:00 - 20:00
Szombaton: 09:00 - 14:00

Németh Mónika | +36 30 422 9550

A kiszállításokért a Magyar Posta Zrt. - MPL Futárszolgálat a felelős.
A csomagok nyomonkövetése itt érhető el a rendszer által kiküldött azonosítóval.

Ügyfélszolgálati e-mail: info@globalisvilag.com
Rendeléssel kapcsolatos ügyintézés: rendeles@globalisvilag.com
Médiaajánlat: sales@globalisvilag.com