7 dolog, amit észreveszel egy intelligens nőben

1. Van élete rajtad kívül – Ne értsd félre imád veled lenni és fontos vagy neki, de az ő saját kis élete is rettentő fontos. Ne vedd sértésnek, de sokszor előrébb helyezi a kötelességeit, mert az intelligens nő úgy tud nyugodt és kiegyensúlyozott lenni, ha a kötelességei és a feladati elvannak intézve. Tanul, folyamatosan képzi magát, fejlődik és mindig is fejlődni fog. Lehet holnap kitalálja, hogy olaszul szeretne beszélni vagy szeretne egy új projektbe belevágni és végig is viszi. Szereti az életét a nehézségek ellenére is. Az intelligens nő nem csüng és nem lóg éjjel-nappal a barátján vagy a férjén, mivel elvan foglalva, hogy építse az életét és önmagát. 

2. Néha valóban nehéz vele tartani a lépést- Nem szeretnék ünneprontó lenni, de a magas intelligenciával rendelkező nőkkel nem mindig egyszerű a helyzet. Ha egyszerűségre és átlagosra vágysz, akkor kerüld el az értelmes nőket. Velük sohasem lesz egyszerű és nem mindig kiszámíthatóak. Folyamatosan gondolkodnak és agyalnak, szeretnek önállóak és függetlenek lenni, de ugyanúgy imádják ha kényezteted őket. Sokszor mindent vagy semmit alapon működnek és nagyon kevés az átmenet. Ilyen nő mellett csak a határozott férfi marad talpon és a szerelmes. 

3. Nem uralod a pénzeddel – Sok férfi lesokkol, amikor egy nőt nem lehet megvásárolni, ami számomra nagyon szomorú (MIÉRT TART ITT A VILÁG?!). Furcsán néznek, amikor nem jövünk lázba a kocsijuk márkája miatt vagy nem ugrunk a nyakukba, mert elvittek egy “fancy” étterembe vacsorázni. A helyzet a következő: a pénz megteremthető, kellő intelligenciával. Szeretjük ha a férfi, “férfi” marad és meg is engedjük neki. Nem fogunk a bankkártyánk számlájával villogni, de a pénznek nincs hangja nálunk. Nem befolyásol és nem formál. Szeretünk jól élni és mindent megteszünk annak érdekében, hogy a saját pályánkon sikeresek legyünk, így a pénz csak egy eszköz nem pedig az emberi kapcsolataink alkotóeleme. 

4. Felnézünk a sikeres és bátor férfiakra – Rajongunk ha egy férfi sikeres és ügyes abban amit csinál. Maximálisan támogatjuk és mellette vagyunk. Szeretjük, amikor látjuk, hogy a férfi többre és többre képes és szeretne fejlődni. Mivel nekünk a legfontosabb a biztonság, így fontos, hogy a férfi aki mellettünk van képes legyen teremteni. Mi pedig ebben partnerek vagyunk. A sikeres férfi egy intelligens nő számára nem felkapaszkodó a jobb élet reményében, hanem egy bónusz a közösen épített élet felé. Ahol minden lehetséges. 


Ajánló

5.Túlzott Őszinteség – A kislányok szeretik a hazugságokat és a játékokat és akár játszani is fognak veled. Viszont, egy értelmes nő soha nem tud hosszú távban gondolkodni, ahol felmerül a hazugság jele. Az intelligens nő az őszinteségre tud építkezni. Az értelmes férfi ezzel teljesen tisztába van, így mindig egyenes és ha hibázik akkor is vállalja amit tett. Ezzel megóvja azt, hogy félreértések, bonyodalmak és bizonytalanság jellemeze a kapcsolatukat. Az intelligens nő sem kertel vagy kezd el szórakozni, egyenes…és néha akár túlzásokba is esik de ami a szívén az a száján. 

6.Nem a látszatra és a külsőségekre épít – Természetesen fontos, hogy a kémia meg legyen és kár lenne azt mondani, hogy a külső nem fontos, mert igenis fontos. De nem bármi áron. Azért, mert egy fiú/férfi jól néz ki nem lesz befutó egy értelmes nőnél. Azért, mert valaki jól néz ki, nem biztos, hogy lesz jövője. A kinézetre és a külsőségekre édeskevés építkezni, mert hosszútávon hidegen hagy. Nagyon csúnya leszek most, de az ilyen férfiakat szeretőnek szokták használni és nem férjként tisztelni. 

7.Akármennyiszer orra esik, mindig feltud állni – Az értelmes és erős nő mer gyenge lenni. Sőt van, hogy orra is esik. De soha nem adja fel. Azt hiszed gyenge, mert kimeri fejezni az érzelmeit és az érzéseit, de a való életben ehhez hatalmas bátorság kell. Ha nem becsülöd, más megbecsüli. Nem oszt vagy szoroz, mert az erős nő a végén mindig mosolyog. 

waldorf

Perepelica Claudia, Fashion Capital

GlobálisVilág | Forrás: fashioncapitalyou.wordpress.com

No Comments Yet

Comments are closed

Impresszum

Tulajdonos: Németh Mónika, Konecsny Ágoston Pál
Az oldal üzemeltetője: GV Média | Egyéni vállalkozás
Adó.sz: 67916744-2-28
Nyilvántartási szám: 50945638
Nyilvántartási szám: NAIH-109471/2016
ÁSZF | Adatvédelmi nyilatkozat

A bankkártyás fizetés biztonságát az SSL védelem garantálja. Biztonságos fizetési felületet.

Fizetés

Weboldalunk SSL tanúsítvánnyal rendelkezik.

A bankkártya adataidat soha nem ismerjük meg és mi nem tároljuk. A fizetésért egy PayPal tulajdonában álló cég felel, a Braintree. Így biztos lehetsz benne, hogy minden adatod biztonságban marad, hiszen a PayPal neve garancia. Az SSL vagy a teljes nevén a Secure Socket Layer egy olyan protokoll, amely a webböngészés alatt biztosítja a biztonságos kommunikációt a kliens (a honlap látogatójának a böngészője) és a szerver (a honlapot kiszolgáló tárhely) között.

Ügyfélszolgálat

Amennyiben kérdése van, kérjük, keresse fel ügyfélszolgálatunk.

Telefonon
Hétfőtől - Péntekig: 08:00 - 20:00
Szombaton: 09:00 - 14:00

Németh Mónika | +36 30 422 9550

A kiszállításokért a Magyar Posta Zrt. - MPL Futárszolgálat a felelős.
A csomagok nyomonkövetése itt érhető el a rendszer által kiküldött azonosítóval.

Ügyfélszolgálati e-mail: info@globalisvilag.com
Rendeléssel kapcsolatos ügyintézés: rendeles@globalisvilag.com
Médiaajánlat: sales@globalisvilag.com