Megmentenélek önmagadtól, de nem tehetem…

Nem vehetem el tőled a tapasztalataidat, melyeket neked kell megélned. Nem vehetem el a fájdalmas felismeréseket. Nem járhatom a te utadat, te helyetted.

Én csak annyit tehetek, hogy itt vagyok melletted, ha szükséged van rám, akkor a támaszod leszek. Ha egyedül akarsz lépkedni, akkor csendesen figyellek. Ha hibázol, én azt is elnézem neked. Ha változást szeretnél, akkor abban segítelek.

Néha megmentenélek önmagadtól, de tudom, hogy nem tehetem. Nem állhatok ott helyetted. Nem dönthetek feletted. Én csak annyit tehetek, hogy szólok, amikor újra magadat hibáztatod, amikor önmagadat bűnösnek kiáltod, amikor megfosztod magad minden jótól.

Néha megmentenélek önmagadtól, hiszen látom, hogy a kegyetlenség magaddal szemben a legnagyobb. Másokat kérés nélkül felmentesz, helyettük is te vezekelsz. Próbálsz jó lenni és jót tenni, másokat mindig magad elé helyezni. Önmagadról lemondva fejet hajtani, közben belül sírni, zokogni. Kifelé mindvégig erősnek mutatkozni, és várni, remélni, hogy egyszer lesz valaki, aki mindezt észreveszi és értékeli. Várod, hogy valaki felismeri, és elismeri, hogy képes vagy önmagadat hátrahagyni, a szeretetért bármit, és mindent odaadni.

Néha megmentenélek önmagadtól, mert fáj látnom, ahogy szenvedsz…

Látom mit teszel, látlak téged. Látom, hogy mindezt egy csepp szeretetért teszed. Elfogadom a döntésedet, és ha engeded, akkor én így szeretlek téged. Most már tudhatod, hogy önmagaddal bármit is teszel, én itt vagyok melletted, és ha engeded időnként megfogom a kezedet. Önmagadtól meg nem menthetlek, de mindvégig veled lehetek. Itt állok csendben veled, és figyellek. Ez az, amit én tehetek.

GlobálisVilág | Forrás: joportal.hu

Via Dömötör Aletta – talentumok.com

No Comments Yet

Comments are closed

Impresszum

Tulajdonos: Németh Mónika, Konecsny Ágoston Pál
Az oldal üzemeltetője: GV Média | Egyéni vállalkozás
Adó.sz: 67916744-2-28
Nyilvántartási szám: 50945638
Nyilvántartási szám: NAIH-109471/2016
ÁSZF | Adatvédelmi nyilatkozat

A bankkártyás fizetés biztonságát az SSL védelem garantálja. Biztonságos fizetési felületet.

Fizetés

Weboldalunk SSL tanúsítvánnyal rendelkezik.

A bankkártya adataidat soha nem ismerjük meg és mi nem tároljuk. A fizetésért egy PayPal tulajdonában álló cég felel, a Braintree. Így biztos lehetsz benne, hogy minden adatod biztonságban marad, hiszen a PayPal neve garancia. Az SSL vagy a teljes nevén a Secure Socket Layer egy olyan protokoll, amely a webböngészés alatt biztosítja a biztonságos kommunikációt a kliens (a honlap látogatójának a böngészője) és a szerver (a honlapot kiszolgáló tárhely) között.

Ügyfélszolgálat

Amennyiben kérdése van, kérjük, keresse fel ügyfélszolgálatunk.

Telefonon
Hétfőtől - Péntekig: 08:00 - 20:00
Szombaton: 09:00 - 14:00

Németh Mónika | +36 30 422 9550

A kiszállításokért a Magyar Posta Zrt. - MPL Futárszolgálat a felelős.
A csomagok nyomonkövetése itt érhető el a rendszer által kiküldött azonosítóval.

Ügyfélszolgálati e-mail: info@globalisvilag.com
Rendeléssel kapcsolatos ügyintézés: rendeles@globalisvilag.com
Médiaajánlat: sales@globalisvilag.com