11 megdöbbentő állatfotó (2016)

Az elmúlt években mindig a Time magazin válogatásában jelent meg az év legkülönösebb állatos fotóit tartalmazó összeállítás, melyben a szerkesztők nem a klasszikus természetfotósok munkáiból, hanem a nyomtatott és az online sajtóban megjelent, állatokat ábrázoló riportfotókból válogattak. A válogatás címe „50 Astonishing Animal Photos of 2016”. A rövid előszóban megjegyzik, hogy az elmúlt 12 hónapban is remek, olykor szórakoztató állatos fotók készültek, és bíznak abban, hogy a képek némelyike alaposan meglepi majd az olvasókat.
Ezúttal nem csak a Time szerkesztőinek képeiből, hanem az AFP és a Reuters fotóriportereinek munkáiból is válogatva állítottuk össze a 2016-ban készült legérdekesebb állatos képeket.

GlobálisVilág | Forrás: maimanohaz.blog.hu

Via reuters.com; afp.com; time.com

Horváth Krisztián

Balettművész, magántáncos | Bővebben, tisztes család nevelt, a Győri Balett alapította általános és középiskolában végeztem kisebb kiegészítésekkel, pl.:University of Michigan, ELTE Zenei tanszék, Pilates Institute, ezután 1999-ben felvételt nyertem a Győri Balett társulatába és azóta itt tevékenykedek. A 15 év alatt táncoltam kar-, karakter-, kis szólista- és szólista szerepeket egyaránt, amiből kiemelnék néhány felemelőt, a teljesség igénye nélkül.

No Comments Yet

Comments are closed

Impresszum

Tulajdonos: Németh Mónika, Konecsny Ágoston Pál
Az oldal üzemeltetője: GV Média | Egyéni vállalkozás
Adó.sz: 67916744-2-28
Nyilvántartási szám: 50945638
Nyilvántartási szám: NAIH-109471/2016
ÁSZF | Adatvédelmi nyilatkozat

A bankkártyás fizetés biztonságát az SSL védelem garantálja. Biztonságos fizetési felületet.

Fizetés

Weboldalunk SSL tanúsítvánnyal rendelkezik.

A bankkártya adataidat soha nem ismerjük meg és mi nem tároljuk. A fizetésért egy PayPal tulajdonában álló cég felel, a Braintree. Így biztos lehetsz benne, hogy minden adatod biztonságban marad, hiszen a PayPal neve garancia. Az SSL vagy a teljes nevén a Secure Socket Layer egy olyan protokoll, amely a webböngészés alatt biztosítja a biztonságos kommunikációt a kliens (a honlap látogatójának a böngészője) és a szerver (a honlapot kiszolgáló tárhely) között.

Ügyfélszolgálat

Amennyiben kérdése van, kérjük, keresse fel ügyfélszolgálatunk.

Telefonon
Hétfőtől - Péntekig: 08:00 - 20:00
Szombaton: 09:00 - 14:00

Németh Mónika | +36 30 422 9550

A kiszállításokért a Magyar Posta Zrt. - MPL Futárszolgálat a felelős.
A csomagok nyomonkövetése itt érhető el a rendszer által kiküldött azonosítóval.

Ügyfélszolgálati e-mail: info@globalisvilag.com
Rendeléssel kapcsolatos ügyintézés: rendeles@globalisvilag.com
Médiaajánlat: sales@globalisvilag.com